2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار❌❌❌❌

86 بازدید | 9 پست

من دوروز مونده ب موعودم بی بی زدم اولش منفی پلی بعد خشک شدن هاله اورد ک کامل میدیدم الان هم از موعودم دوروز گذشته یکی دیگه زدم دقیقا همون قضیه پیش اومد هردو بی بی هاله دارن ولی بعد خشک شدن مارک مدیکور هم بودن میگن درصد خطا خیلی کم داره من قبلا هرچی بی بی میزدم اگ منفی حتی بد خشک شدن هم سفید سفید بود الان جای تعجبه برا ک هردو بی بی این اتفاق افتاده

و کاش عزیزم اگر به غم مبتلا شدی، پناهی هم داشته باشی...❤️‍🩹

عزیزممم مبارکههه انشاالله نی نی سالم و صالح و خوشگل بدنیا بیاری😍😍راستی چند روز از اقدامت میگذشت تا ...

نمثدونم باردارم یا نه😭🥹بلاتکلیفم چون هاله دیر افتاد 

تقریبا ۱۷ روز

و کاش عزیزم اگر به غم مبتلا شدی، پناهی هم داشته باشی...❤️‍🩹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمثدونم باردارم یا نه😭🥹بلاتکلیفم چون هاله دیر افتاد تقریبا ۱۷ روز

انشاالله ک بارداری عزیزمممم😘 من امروز ۱۱ روز میگذرع از اقدامم همین الان بی بی چک زدم منفی بود خیلی دلم گرفت😭

🙂

اتفاقا مدیکور مثبت کاذب هم داره برا خودم مثبت کاذب زد بدون مصرف دارو

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

نمثدونم باردارم یا نه😭🥹بلاتکلیفم چون هاله دیر افتاد تقریبا ۱۷ روز

عزیزم هاله درحدی نیی ک بشه بارداری تضمین کرد.شما میگبد بعد خشک شدن این هالع محو افتاده احتمال زیاد منفیه

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...