2777
2789
عنوان

باطل کردن سحر و نفرین

362 بازدید | 28 پست

لطفا مسخره نکنید خودمم خوشم نمیاد دارم راجعش صحبت میکنم ولی یه درصد پیش خودتون احتمال بدید شاید کار به جایی کشیده شده که...

خلاصه بگم کسی تجربه ای داره از این که چجوری سحر و نفرین و...رو باطل کرده؟ مثلا دعایی حرزی کاری

منظورم جادو جنبل نیستا

من با همین کارای قرآنی باطلش کردم همین قران میخوندم به اب و میخوردم حرز امام جواد انداختم و دعای باطل السحر امام رضا رو خوندم بعد چک کردم فهمیدم باطل شده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری *چک* کردی؟ مگه *چک* کردن داره؟

اره ببین یه لیوان اب بردار تازه و تمیز رو به قبله با وضو وایسا 3 تا حمد 3 تا ایت الکرسی و 3 بار توحید و 7 بار ایه 81 و 82 یونس بخون فوت کن به اب بعد دو دقیقه بخور اب بو یا طعمش عوض شد یعنی طلسمش چیزی داری  بعد هر وقت حس کردی باطل شده انجام بده تا دیگه بو و طعمش عوض نشه 

واسه باطل شدنش هم همین ایات رو رو اب بخون روزی سه بار بخور تا 40 روز باطل میشه معمولا 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مگه رنگ آب یا طعمش عوض میشه 😐🙄

بو یا طعمش بله من خودم انجام دادم آب مزه و بو ماهی گرفت 

چ عجیب مشکلت چی بود گلم

بعدا فهمیدم بو ومزه ماهی مال رزق و روزیه البته هر طعم یا بویی فرق داره