2777
2789
عنوان

چطوری به شوهرم بگم که ناراحت نشه

179 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

تقریبا یک سال از عقدمون میگذره

چند وقتی هست شوهرم ساعتای ۶ تا ۸ شب یهو غیب میشه دیگه نه پیام میده نه چیزی و میگه خواب رفتم

کارشم سنگینه قبول دارم خیلی خسته میشه ولی یعنی نمیتونه بگه من دارم خواب میرم 

چطوری این موضوع رو بگم بهش ک لج نکنه و ناراحت نشه؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه پیشنهاد بهتر دارم یکبار دیگه که خوابید بدون اینکه بهش بگی برو خونشون برو ببین اصن خونس یا نه.. ...

اینم بگم که خودش و برادرش تو اون خونه تنها زندگی میکنن، پدرشوهر مادرشوهرم یه جا دیگه

یه بار هم همچین حرکتی زدم گف دوستم اینجاس و فلان من پاشدم رفتم خیلی ناراحت شد و بحث مون شد😑

6 تا 8 ؟ یعنی سر 6 خواب می‌ره سر 8 بیدار میشه ؟ یکم زیادی مشکوک نی ؟ 😐 برو خونه شون بی هوا اون ساعت . قضیه بو داره . آخه هر روز ؟ تا عقدی حواستو خوب جمع کن . مَشام قوی برو

اینم بگم که خودش و برادرش تو اون خونه تنها زندگی میکنن، پدرشوهر مادرشوهرم یه جا دیگهیه بار هم همچین ...

خب مگه نمیگه خوابیده پس دوستشم یعنی اومده خونه اینا بخوابه؟؟ یا دورهم نشینی میکنن؟ بلاخره اگه خوابه که نمیشه دورهم نشینی کرد اگرم بیداره جواب پیاما و تماسای زنش به دوست و رفیق ازجعیت داره

خب مگه نمیگه خوابیده پس دوستشم یعنی اومده خونه اینا بخوابه؟؟ یا دورهم نشینی میکنن؟ بلاخره اگه خوابه ...

آره قبلا دوستشم هم میومد ولی از اون روز که رفتم بالاسرشون دیگه دوستش نیومد و ارتباطشون خیلی کم شده

مگه عقد نیستید؟خب اون تایم برو خونشون

یه بار این حرکت زدم چند روز بحث داشتم

بدبختی اینه پدر مادرش بالا سرش نیستن وگرنه چند روزی یه بار میرفتم میموندم

برادرش با شریکش یه قسمتی از خونه رو کردن محل کار میگه دوس ندارم شریک برادرم اونجاس بیایی بمونی