بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سعی کن مثبت نگر باشی و همیشه حتی تو مشکلات جنبه مثبتش رو ببینی و رو اون تمرکز کنی
چقدر دیگه مثبت باشم آخه ، زندگی همش برام سخت گذشته، خسته شدم واقعا ، از وقتی یادمه رفتم پیش روانشناس و... همش میگن زندگی اینجوری نیست که فکر میکنی ،والا ما که تا الان دهنمون سرویس شده
آره چون از روز تولدم همش بدبختی دیدم و آزار و اذیت دیدم ، خوبی های زندگی خیلی کمتر از بدی هاشه،واقعا ...
به خاطر همین میگم نحوه نگاهتان رو تغییر بدید شما مجبورید جنبه های مثبت رو ببینید واگر ذهن دائم دنبال چیزهای منفی میگرده تهش میشه بدحالی مسلما چیزهایی دارید که قدرش رو نمیدونید
تو هم اگه مثل من نه شغل برات پیدا بشه، نه خانواده درست حسابی داشتی ، نه رفیق نه همراه ، نه پول داشتی ...
ببینید درسته من شاغلم چون درس خوندم چون تلاش کردم با اینکه یه دختر هستم رو پای خودم ایستادم پدر و مادر داشتم هر دو رو از دست دادم مستقل شدم با سختی های یتیمی آخرین بچه پدر و مادر بودم خلاصه تلاش کردم