2777
2789
خب درست میگن هیچکی از واقعیت زندگی کسه دیگه خبر نداره خیلیا هستن که ظاهرشون فقط خوبه ینی جوریکه بقیه ...

‌ در این دنیا کسی بی غم نباشد 

اگر باشد ،بنی آدم نباشد 

«خاقانی »

ببخشید که اینجوری میگم ولی مشخص شما دیدتون مشکل داره نگاهتان به زندگی کسی که تاریخ تولد رو یه شانس م ...

خب چیکار کنم که دیدم خوب بشه، وقتی از بچگی تا الان بدبختی دیدم، خب من که از رو خوشی تاپیک نزدم ،

حتما دلم شکسته از زندگی و اطرافیان و... که الان اینجوری شدم ،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افسردگی پاییزی نشنیدی ، خیلی فصل غم انگیزیه

😐😐😐😐

نه کی گفته غم انگیزه؟! 

الان من بهار دنیا اومدم ولی بازم راضی نیستم 

دوس داشتم اسفندی باشم 

اتفاقا پاییز رنگ درختا فوق العاده زیبا ست 

هوا گاهی وقتا فوق‌العاده عالیه.... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خب چیکار کنم که دیدم خوب بشه، وقتی از بچگی تا الان بدبختی دیدم، خب من که از رو خوشی تاپیک نزدم ،حتما ...

منم میگم زیبایی های زندگی رو ببینید تا زندگی هم روی خوشش رو بهتون نشون بده وقتی هیچ انرژی از شما بروز داده نمیشه 

تاریخ تولدتون رو بدبختی حساب میکنید توقع نداشته باشید زندگی سخت نگیره بهتون 

خب چیکار کنم که دیدم خوب بشه، وقتی از بچگی تا الان بدبختی دیدم، خب من که از رو خوشی تاپیک نزدم ،حتما ...

سعی کن مثبت نگر باشی و همیشه حتی تو مشکلات جنبه مثبتش رو ببینی و رو اون تمرکز کنی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خب درست میگن هیچکی از واقعیت زندگی کسه دیگه خبر نداره خیلیا هستن که ظاهرشون فقط خوبه ینی جوریکه بقیه ...

والا همه یک بچه پولدارا اینجوری که میگی نیستن، من میشناسم طرف از زندگیش لذت میبره، پولدارم هست، هرچی هم خواسته رسیده بهش، اینا برا اینه خودمون گول بزنیم والا، 

خب یه کاری پیدا کن

چه توانایی هایی داری

مثلا شنا بلدی؟

پسر همسایه ما دقیقا مشکل تو رو داشت رفت مربی شنا استخر شد، مدرک غریق نجاتی هم گرفت

درآمد خوبی هم داره

عکس خودمه💋 عکاس و نقاش📸👩🏻‍🎨🖼 سوالی داری بپرس🍓

😐😐😐😐نه کی گفته غم انگیزه؟! الان من بهار دنیا اومدم ولی بازم راضی نیستم دوس داشتم اسفندی باشم اتف ...

باشه😐، خوب شد؟ اصلا پاییز بهترین فصل ساله، 

سر چه چیزایی بحث می‌کنی شما ،