قلمچی برای ششم لزومی نداره کلاس و تست تاثیر داره و در نهایت چیزی که باید بدونین اینه که با همه با کتاب و تست و قلمچی موفق نمیشن به پیش زمینهٔ خود دانش آموز هم بستگی داره
هر چقدر دوست داشتی لایک کن نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال میشم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏. غلط املایی ببینم تذکر نمیدم چون بعضیا خوششون نمیآد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/ مراقب حرفهاتون باشید چون شما نمیدونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔. سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادلسازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم. مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها
ببنید اول ببینید بچه هاتون علاقشون چیه باهاشون حرف بزنید ببینید واقعا میخوان اینو و حاضرن براش تلاش کنن یا نه که شما پول الکی ندین بعدش اگه رفسنجانین برین نمایندگی ماز ازمون حضوری برگزار میشه البته تو هم هشهر ها نمایندگی ندارن و انلاینه بعد اینم بگیم کلاسم حتما باید ثبت نام کنن اگه انلاین میتونن فک کنم ماز کلاس انلاینم میزاره ولی باید حتما بگین ازمونشو میخواین حضوری بیاد بعد خود استادا میگن چه کتابایی باید بخرن. وتست بزنن اگه بچتون واقعا درسخونه اینکارو کنید اگه نه هیچی و تست بزنن و کلاس برن و ازمون بدن تمومه حالا نمیدونم بعضی ها مشاورم میگیرن اگه بتونید ی مشاور پیدا کنید براشون عالیه مگر نه باید مدیریت کنید اول کلاس ببینن بعد تست بعدش ازمون
من قبول شدم و غلمچی نرفتم ولی دوستاییم که رفتن هم قبول نشدن من اول کمپلکس و شیر طلایی زدم بعدم نیترو و سه گانه برای جمع بندی هم تی ان تی و جامپینگ کلاسم رفتم و ازمون های حضوری خیلی سبز میرفتم
کامنتایی ک براتون گذاشتن یکی از یکی اشتباه تربود.اولا ب هوش و پول دادن نیست.دوما تستمخودتوننمیتونید کارکنید بدون کلاس.سوما درست حدس زدید قلمچیخیلی پسرفت کرده و خوب نیست.یسری تکنیک خاص داره بیاید پی وی بتون بگممن مشاورم