منم ماه قبل لتروزول خوردم بجای بچه شد ی کیست سه سانتی.... بهم اچ دی داد ولی گفت ازاد بذار شاید حامله شدی دوسالع اقدامم...موی زاید دارم وزنمم ول کنم می, ه بالا ولی پریودام منظمه کیستم بخاطر داروبود حالا امکان حاملگیم با کیطت هست؟
نه من وزنم نرماله، متفورمین هم تجویز نکرده برام،میخوام دکتر دیکه برم حس بدی دارم نمیدونم باید تا کی قرص دیان رو مصرف کنم و اگه طولانی مدت مصرف شه عوارض داره یا نه
ببین از من میشنوی رازیانه دم کن علاوه بر داروها بخور دو سه بار در هفته خیلی تاثیر داره و زمان تخمک گذاریتو دقت کن اون موقع ها اقدام کن خیلی مهمه تخمک گذاریتو متوجه بشی شاید مشکل شما به این برگرده من با این روش و صد البته خواست خدا تونستم باردار شم و دومیم رو که کلا خدا داد فکر کن من با تنبلی تخمدان خفن فقط در زمان تخمک گذاری و اقدام
به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمعهای تولدتو فوت میکردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین میکنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و میبره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت میمونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمیشی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
[QUOTE=56613897]منم ماه قبل لتروزول خوردم بجای بچه شد ی کیست سه سانتی.... بهم اچ دی داد ولی گفت ازاد بذار شاید حامله ...[/QUOTEمنم موی زائد دارم وزنمم بزارم بالا میره نمیدونم چی منم فقط باقرص پریودمیشم
من تعجب میکنم اکثر کسایی که پلی کیستیک دارند از نازایی شاکی هستند بعد این دکتره به من میگه درم ...
منم دکترم بدرد نمیخوره ی بار دیگه هم لتروزول داد شد کیست اینسری داد گفتم اونسری خوردم کیست شدا گفت ن نمیشه بعدشم من دوبار سونو رفتم بدونه دارو سایز فولیام 20-22بوده اونوقت زرت و زرت بهگ قرص میده ن ازمایشی هیچی.... حالا من کررجم ان شاالله ازاین ماه میرم پیش دکتر محتسبی...