خب هرده میلیمتر ی سانته ن برای منم اندازه مال شماست.... من روز 4پریودی سونوم کرد تو چی؟
ماله منم دقیقا تو پریود رفتم سونو روز دوم بود فکر کنم ،خیلی نگرانم آخه بعضی سایت ها زده باید درمون شه و خطر پاره شدنش هست و ...بعضی وقتها دلم درد میگیره میترسم ترکیده باشه ،من دیان که مصرف میکنم پریودم در حد لکه بینی شده اونم دو روز،دکتر گفت دیان این طوریه خونریزی رو کم میکنه، شما هم این طور بودید؟
والا من فقط این دوبار اونم چون قرص داد بهم کیست داشتم سریه پیش ال دی خوردم ک خونریزیم خوب بود ولی از روز 20پریم شروع کرد ب لک بینی تا 28ک خونریزی شزوع شد ولی من تو لک بینیم باز ال دیو خوردم بعد ماه بعدش رفتم سونو اب شده بود.... الپرازولام %5بخر ک خوابت کافی باشه استرس وخواب بد بدترش میکنه...دیان من اولین بار از خودت شنیدم نمیدونم چی هست
والا من فقط این دوبار اونم چون قرص داد بهم کیست داشتم سریه پیش ال دی خوردم ک خونریزیم خوب بود ولی از ...
سیپترون کامپاند هست ایرانی اش عزیزم ،منم مث تو روز اول لکه بینی بسته بعد رو شروع کردم ،هر چقدر تو سایت های متخصص زنان مشاوره خواستم حتی عکس سونو رو گذاشتم جواب ندادند که حداقل بدونم من الان این قرص رو چند ماه بخورم تا کی،دکتره که نگفت هیچی ،تست پاپ اسمیرم زده بود التهاب خفیف میگه نیاز به درمان نداره خودش خوب میشه منم تو نت خونده بودم التهاب خطرناکه و باید دکتر بررسی کنه علت به وجود آمدنش رو انگار نه انگار
من اول از همه دوماه قبلش شروع کردم ب لاغرشدن با قرص ادیوس پیاده رویی خیلیییی رفتم...خیلیییااا شاید روزی دو ساعت... بعدش اون ماه از روز 3-7شروع کردم ب خوردن لتروزول... لتروزولو هرشب ساعت 11خوردم وهرروز دو سه ساعت پیاده روی کردم وزنمم هی میومد پایین...بعد رفتم کتابخونه ثبت نام کردم همش رمان خوندم کلی فکرم درگیر رمانا بود شوهرمم قرص افرودیت سلن پلاس و ویتامین سی خورد یک شب درمیونم خاگینه با تخم مرغ محلی.... اول از همه خواست خدا بود بارداریه من و ته دلم از خدا میخوام ک همه منتظرا وشما باردار بشید... مارم دعا کنید... دوم بیخیاللییی عالیههه... خودتو سرگرم کن