2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید

70 بازدید | 13 پست

من پارسال کنکوری بودم 

به خاطر حال بدم و انگیزه ای که نداشتم و همچنین شرایط مالی نتونستم بخونم 

یعنی نه کتاب گرفتم نه کلاس ثبت نام کردم 

با اینکه توی مدرسه درسم خوب بود

امسال تصمیم گرفتم پشت بمونم ولی دلم نمیخواد از خانوادم پول بگیرم(اگه بگم بهم میدن ولی من مدلم اینجوریه که اگه بگیرم همش استرس اینو دارم که قبول نشم و جلوشون شرمنده بشم و از این حرفا)

طلا هم که تو این وضعیت نمیتونم بفروشم 

چیز دیگه ای هم ندارم برا فروش

یه مقدار پس انداز دارم که میخوام باهاشون کتاب بگیرم 

اما برای ثبت نام کلاس (حداقل ۱۰ میلیون لازمه) خودم پولی ندارم 

توی تلگرام کلاسا رو به صورت غیرقانونی میزارن ولی خب عذاب وجدا میگیرم 

از یه طرفی نمیخوام بازم پشت بمونم 

این اخرین سالمه و دیگه سال بعد نمیخوام بمونم

شما اگه جای من بودید از تلگرام نگاه میکردید؟

با خودم میگم نگاه میکنم بعد اگه قبول شدم همون هزینه رو میدم به یکی که مثل خودم نمیتونه ثبت نام کنه برای کلاس

اینم بگم که به خاطر همین داستان میخوام فیلم های پارسال رو ببینم که حداقل یه فرقی با امسالیایی که شرکت کردن داشته باشم

نمیدونم با این چیزا خودمو گول میزنم یا نه 

اما نمیدونم واقعا چکار کنم

شما اگه جای من بودید چکار میکردید؟

لطفا یه چیزی بهم بگید خیلی سردرگمم حالم بده😢

نگاه کن

چه غمانگیز است که امام حسن(ع) هنوز غریب است. البته این بار نه در میان خائنین زمانش- که او را به صلح تحمیلی وا داشتند- بلکه اینبار در میان قرائت عدهای فرصتطلب که خیانت خواص و اطرافیان آن حضرت را رای اکثریث تفسیر میکنند. این تحریف دردناک به چه قیمتی است؟ آیا مطامع جریانی و دنیایی آنقدر میارزد که به تحریف تاریخ و تحریف غربت امام معصوم(ع) دست بیفکنیم؟!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

تنها راهمه که گفتم یا نمیتونم بخونم یا باید اینجوری بخونم🥲🤦🏻‍♀️

منم شرایطم مثل تو هست با این فرق که پسر هستم و سخت تره برام که دوباره پشت بمونم میخواستم از تلگرام نگاه کنم ولی میدونم حرومه پس نگاه نمیکنم

الحمدالله 

ببین عزیزم شما میتونی همه ی کلاسارو بر نداری ،  یکی دو کلاس برداری که مطمئن باشی که میبینیشون مثلا درسای تخصصی رشتتون که درصد بیشتری رو به خودشون اختصاص میدن ، میدونم سخته گرفتن پول از خانواده ولی انشاءال... تلاشتو میکنی و یه جایی براشون جبران میکنی ،( معمولا موسسه ها شرایط اقساطی میزارن برای کلاساشون مثل کلاسینو)، به نظر من به عذاب وجدانش نمیارزه غیر قانونی تماشا کردن چون به هر حال برای این کلاسا تلاش و کار شده و در برابرش مزد دریافت میکنن🌱

ببین عزیزم شما میتونی همه ی کلاسارو بر نداری ، یکی دو کلاس برداری که مطمئن باشی که میبینیشون مثلا د ...

تک کلاس ندارن باید پک برداری 

درست میگی مرسی که جواب دادی حداقل💙