2777
2789
عنوان

خانومای باکلاس یه سوال

841 بازدید | 12 پست

به نظر شما  تو جمع خانواده همسر چطوری شیک و باکلاس باشیم  ایده ای چیزی دارید بفرمایید تا استفاده کنیم  مثل شماها تک و باکلاس باشیم   حتی شیوه حرف زدن و لباس پوشیدن و برخورد با خانواده همسر .باتشکر 

ما ژن برتریم😎

😂😂😂😂

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کم حرف بزن سنجیده جواب بده بیشترشنونده خوب باش.

من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍

باکلاس بودن خودش واژه بی کلاسیه.سعی کن توی جمع هاهیچ وقت به کارنبری مثلادیدی بعضی میگن ببین طرف چه باکلاس.

من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍

اولا خوش رو و مهربان باش دوما به هیچ وجه آثاری از پز دادن و غرور توی رفتارت نباشه سوم توی جمع با ادب و احترام با مخاطبین خودت حرف بزن .بعضی از راهکارهای ایجاد رابطه خوب یکی محکم فشردن دست طرف مقابل هنگام سلام کردم و دومی هم نگاه کردن به چشمان فرد مقابل و لبخندی ملیح زمانیکه با شما گفت و گو میکنه .در مورد لباس باید بگم سلیقه ی شخصی بنده این هست که دوست دارم ساده و شیک بپوشم و اصلا لباسهای زرق و برق دار انتخاب نمیکنم و این هم بگم که همین خصوصیات اخلاقی من باعث شده که همه ی فامیل همسرم ،منو دوست  دارند و همسرم همیشه  من و بابت خصوصیات اخلاقیم تحسین میکنه

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻

اگر با کسی نشستید و گفتگو میکنید و اون شخص داره نزد شما از نفر سومی غیبت میکنه ،بهتون پیشنهاد میکنم فقط شنونده باشید و اصلا در غیبت کردن باهاش شریک نشید چه بسا بعدا همین شخص حرفهای شمارو جایی بیان کنه و باعث رسوایی برای شما بشه .

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻

بجز قضیه اعتماد بنفس که خودش نصف ماجراس، کلا بنظرم بخش زیادی از باکلاسی به ظاهر آراسته و مرتبه. شما هرچقدم متین و موقر برخورد کنی اگه ظاهر شلخته ای داشته باشی کسی نمیگه باکلاسی، پس ظاهر خیلی مهمه مخصوصا تو برخوردای اول که طرف مقابل هنوز شناخت زیادی از شما نداره

. مثلا لباسای تمیز و بدون لک، اتو شده، با تناسب رنگ (مخصوصا رنگهای خنثی و ملایم)، ابروهای کاملا مرتب و صورت بدون مو، یه عطر ملایم، ناخن های نسبتا کوتاه و تمیز، همراه داشتن کرم مرطوب کننده و دستمال کاغذی تا شده و خودکار و چیزای ریزی مثل اینا، یا مثلا اگه بچه نوپا یا نوزاد دارین اینکه همیشه همه لوازم مورد نیازش همراتون باشه، از لوازم بهداشتی تا آب جوش و پماد ضدحساسیت و این چیزا. اینا همش در کنار هم از یه خانوم فرد باکلاسی میسازه. احتمالا خیلی چیزا رو جا انداختم چون خوابم میاد ببخشید