2777
2789

خیلی تنهام ندرسه و دانشگاه ندارم. اینستا رو سه روز پیش برای اولین بار نصب کردم اصلا هم حوصله اشو ندارم استفادش نمیکنم. 

توییتر سیاسی شده حوصلشو ندارم. 

یوتیوب 50 گیگ اینترنتمو خورد 

بچه ها دنیای من خیلی پوچ شده 

سرگرمیم شده کتاب خوندن نماز و کیک پختن ولی همه این کارا تو سکوت انجام میشه من نیاز به یه همصحبت دارم🥲 دیگه نمیتونم تظاهر کنم که با تنهایی میشه حال کرد واقعا دیگه کم آوردم از زندگیم خسته شدم ... 

هیچ تفریحی وجود نداره. حتی نمیشه آرزو و رویا بافی کرد ... 💔

دوست ندارم و حوصله رابطه و پارتنر ندارم سنمم هنوز بهش نمیخوره

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

خانوادمم همیشه کاری کردن که به مرز خودکشی برسم حمله عصبی بگیرم و.... خانواده هم انگار ندارم

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند سالته؟

19 سالمه

منم.تازه منکه همون اینستا و تلگرامم بابام اجازه نمیده.از درسمم منو انداخته.نمیذاره با دوستم در ارتباط باشم.به معنای واقعی کلمه نابودم.چند سالته.من خواستم توییتر نصب کنم گفت برای کشور ما نمیشه که تو چطور داریش

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

حتی تاپیکم کسی نیست اس ام اسی جز ایرانسل دریافت نمیکنم تلگرامم شده تبلیغات .

حتی تاپیکم کسی نیست اس ام اسی جز ایرانسل دریافت نمیکنم تلگرامم شده تبلیغات .

نمیشه کلاسی بری اونجا با کسی دوست شی؟

وطن حتی غمش عشقه..سرود و پرچمش عشقه...ایران من 🇮🇷🇮🇷

منم.تازه منکه همون اینستا و تلگرامم بابام اجازه نمیده.از درسمم منو انداخته.نمیذاره با دوستم در ارتبا ...

من 19 سالمه . خانواده ایرانی چشه؟ چرا دست از سر ما برنمیداره... دانشگاه میری؟ چندسالته 

توییتر رو از گوگل پلی دان کن

نمیشه کلاسی بری اونجا با کسی دوست شی؟

اجازه نمیدن کتابخونه خیلی نزدیک خونمونه اونم به زور میرم

من 19 سالمه . خانواده ایرانی چشه؟ چرا دست از سر ما برنمیداره... دانشگاه میری؟ چندسالته توییتر رو از ...

خانواده دیوونه شده.واقعا مادر پدرای الان دشمن بچه هاشونن.بچه طلاقم بابام دوباره ازدواج کرده.نه.تا ششم خوندم خواستم امسال شروع کنم دوباره نزاشت.گوگل پلی منطورت فروشگاه پلی هس یا گوگل کروم؟

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

خانواده دیوونه شده.واقعا مادر پدرای الان دشمن بچه هاشونن.بچه طلاقم بابام دوباره ازدواج کرده.نه.تا شش ...

فروشگاه پلی 

چقد کم خوندی

فروشگاه پلی چقد کم خوندی

همون دیگه نشد.

اره بخاطر یه چیز الکی منو از درسم انداخت اگه بتونم حتما امسال شروع میکنم