2777
2789
عنوان

چرا تو نامزدی

115 بازدید | 8 پست

چطوری تو نامزدی آخه یکارای میکنید واقعن باکرگی کسی ک تو نامزدی دیگ تموم شده یعنی فقط ما خانواده ما واسشون مهمه یا بقیه خانواده ها واسشون مخم نی خیلی سواله واقعن

تو این سایت بپرسی میگن نه حتی تو چشم همم کسی نگاه نمیکنه ولی تو جامعه واقعی الان دوس پسر دوس دخترا بعد دو هفته 80% همه کار میکنن...جای اشتباهی این سوالو داری میپرسی اینجا جواب واقعی نمیگیری 

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این سایت بپرسی میگن نه حتی تو چشم همم کسی نگاه نمیکنه ولی تو جامعه واقعی الان دوس پسر دوس دخترا ب ...

آخه چرا ناموصن؟! چرا اون موقع ها تا روز عروسی هیچ کس هیچ کاری نمی‌کرد؟ وای من واقعن نمیتونم اگ رل بزنم برم رو کار اصلا 

بعد ي سوال دیگ مگ خودشون نمیدونن ک پسره ولشون میکنه میره چرا باز همه چیو باز میکنن براشون

خب ببین نمیشه اصلا اعتماد کرداکثرا دنبال سواستفادن

میگم ولی بعضیا هستن تو تاپیک های بقیه مصلا یکی بود میگف نامزدم میخام َلاق ببگیرم خب واقعن واسه ما مهمه دختر باکره باشه دوران نامزدی ولی عقد همون عروسیه

آخه چرا ناموصن؟! چرا اون موقع ها تا روز عروسی هیچ کس هیچ کاری نمی‌کرد؟ وای من واقعن نمیتونم اگ رل بز ...

چون که اون قدیمیا هم کارشون درست نبوده...درستش همه جا اینه که تو سال ها با یکی تو رابطه بودی همه چیزو باهاش تجربه کردی و همو دوس دارین بعد واسه همون میخواین ازدواج کنین...کسی که بخوای با این چیزا بخوای یکار کنی ازدواج کنه همون بهتر نکنه اصلا این ادمی که تو دوستی نمیتونه وفادار بمونه تو ازدواج میتونه وفادار بمونه؟ من خودم دوستی رو هم مثل یه جور تعهد میبینم این نظر منه...و اینکه از نظر من ازدواج اشتباه خیلی ترسناک تره ترجیح میدم یکی ولم کنه بره تا اینکه تو یه ازدواج اشتباه گیر کنم حق طلاقم نداشته باشم دهنمو سرویس کنه تا بخواد ولم کنه

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

میگم ولی بعضیا هستن تو تاپیک های بقیه مصلا یکی بود میگف نامزدم میخام َلاق ببگیرم خب واقعن واسه ما مه ...

نامزدی مثل دوران اشنایی 

میگن با طرف بخابی 

یه کدفه دید به درد هم نمیخورید برای همین ولی اگ مطمئید از هم اوکیه ایرداری نداره اصلا خانواده شما اط کجا میخاد بفهمه ولی باید خودتون حواستون جمع باشه