کنترل استرس عصبانیت تپش قلب تنفس عمیق خودباوری بجای خودباختگی توکل امید اراده تلاش پشتکار موفقیت
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
توزندگی جدیدم خیلی استرس دارم واین استرس باعث شده پوستم خراب شه منی که اززیبایی زبان زد بودم
خوب باید راههای مدیریت استرس انجام بدی،
مدیریت استرس مثل انواع تکنیکهای تنفسی و دم بازدم شکمی صحیح، خواب کافی، راهکارهای معنوی مثل نماز عبادت راز و نیاز با خدا، ویتامینهای مقوی اعصاب و ضد استرس مثل گروه ب، یا سایر ویتامینها ، ورزش، مشاوره و ....انجام بدی . استرس رو همه دارن ، شیوه مدیریت کردنش مهمه