2777
2789
عنوان

ظرفا رو نشستم بابام کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 55 پست
شغلش چیه ازمالی اوکیه؟ محبوری دیگ انجام بدی کتک نخوری حداقل چون کاری دیگ نیس

وکیله

اوکی؟؟

وضعش عالیهههههههههههه

ولی یدونه غذا نخریده برای خونه

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

کسی ک بخواد هر جور شده نمیذاره چرا فکر میکنید چون دخترید و هیکل ظریف نمیتونید زور ب اندام و قد نیست ...

یعنی اگه خدای نکرده پاش بیفته باباتو میزنی ؟ من دلشو ندارم . نمی‌دونم چرا .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه خداییش کتک زدن پدر مادر رو ترویج نکنید 😶

من گفتم کتک زدن؟؟؟

کجای حرفم این بود خانم عزیز

گفتم وایسادی بزنتت؟؟

گفتم از خودت دفاع نکردی ک نتونه بزنه؟

بعدم کسی ک ب خودش اجازه میده دست رو کسی بلند کنه حالا هر کسی میخواد باشه یعنی از قدرت و جایگاهش سو استفاده کنه لایق هر برخوردی هست 

هر بزرگ‌تری بزرگ‌تر نیست 

اینو یادتون باشه 

یکمم ارزش و غرور و شخصیت برای جنس خودتون قائل شید لطفا 

انقدر خار و خفیف نباشیم 

بگم از خوشحالی میمیرن بانوما از خونواده درپیت ما خبر نداری

خب پس فقط باید مراقب باشی دم پَر بابات آفتابی نشی بهونه دستش ندی باهاش هم صمیمی نباشی تا شاید متوجه اشتباهش بشه که کتک دوری آورده . دیگه برخی بابا ها طرز فکرشون قدیمی هست نسبت به دختر .

فیلم ایرانی خانه پدری را دیدی ؟ 😑 نبین 

وکیلهاوکی؟؟وضعش عالیههههههههههههولی یدونه غذا نخریده برای خونه

درست.. ولی شرایطط جوریه ک باید بسازی ینی بشور بپز تابالاخره مشکل مادرت حل بشع... منم دبیرستانی بودم حتی قبل ترش میشتستم و غذامیپختم همییییشه.. همه کارباهام بود... سوختم و ساختم الان تموم شد😤

کسی ک بخواد هر جور شده نمیذاره چرا فکر میکنید چون دخترید و هیکل ظریف نمیتونید زور ب اندام و قد نیست ...

من قدم یک و شصته

بابام یک و نود

بدنشم حسابی ورزیده س

امکان نداره بتونم حتی جلوی کتک خوردن خودمو بگیرم بقیه که بماند

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

یعنی اگه خدای نکرده پاش بیفته باباتو میزنی ؟ من دلشو ندارم . نمی‌دونم چرا .

چرا فکر میکنید دفاع یعنی زدن ؟؟

شما کسی سمتتون بیاد سریع خودتونو میندازید زمین ک زود کتک رو بخورید و تموم 

چ چیزایی میگید بخدا 

بابا دفاع کنید 

نزارید 

مظلوم از همه مقصر تره 

بله اگ پدر من بخواد ب خودش اجازه بده ب من کوچکترین بی احترامی کنه دیگه در جایگاه پدر بهش نگاه نمیکنم و جوابشو میدم.

حالا با هر روشی ک اون لحظه میشه ،

خب پس فقط باید مراقب باشی دم پَر بابات آفتابی نشی بهونه دستش ندی باهاش هم صمیمی نباشی تا شاید متوجه ...

قهر من به کتفشم نیست...

دیگه نمی دونم چی کار کنم

کاش تموم شم

من قدم یک و شصتهبابام یک و نودبدنشم حسابی ورزیده سامکان نداره بتونم حتی جلوی کتک خوردن خودمو بگیرم ب ...

عجب 

قدت کوتاه نیست 

اعتماد ب نفست کمه 

واقعیته 

آدمی ک بخواد ب خودش کمک کنه میکنه 

این حرفم نیست 

من بیست سالم بود ی غول دزد وحشتناک بهم حمله کرد 

حالا من کوچولو و ی کفش پاشنه دار پاهام یود 

از پشت زد تو بینیم 

اول ک سر خورد پام 

ولی بعد خودمو جمع و جور کردم و کلی هم زدمش 

زدم تو پاهاش 

زدم تو سینش 

حالا دو تا پلاستیک هم دستم بود 

حالا هر کسی بود سریع غش کرده یود 

خانوما آدم باید بدونه هر جا چه برخوردی لازمه و انجامش بده 

تازگیا اینقدر میبینم پدر و مادرهای بدجنس زیاد شدن که مطمئن شدم خدا یه برنامه ای براشون داره . امروز به مادرم میگفتم من اصلا حس مادر و فرزندی نسبت بهت ندارم . از بابامم خیلی بدم میاد . شاید واقعا جنگ بشه و این پدر و مادرهای بد بمیرن . شاید باید ازشون متنفر بشیم . 

تازگیا اینقدر میبینم پدر و مادرهای بدجنس زیاد شدن که مطمئن شدم خدا یه برنامه ای براشون داره . امروز ...

خدا هیچ برنامه ای نداره

متاسفانه این دنیا دنیای مظلومایی مثل من و شما نیست

چرا فکر میکنید دفاع یعنی زدن ؟؟شما کسی سمتتون بیاد سریع خودتونو میندازید زمین ک زود کتک رو بخورید و ...

یعنی چه ؟ وا ! چجور دفاعی هست این ‍؟ شما گمونم تا حالا کسی را ندیدی از باباش کتک بخوره . باباها سریع حمله میکنن. تا تو بیای فکر کنی چی بگی چی کار کنی چشمات سیاهی رفته مشت خورده توی کاسه سرت. وایسی جواب بدی دومی را زده توی فک . دختر خاله ی دوستم می‌گفت باباش توی فاصله ی نیم متری ازش اختیارشو از دست میده شش هفت تا مشت محکم از باباش خوره بوده توی شقیقه اش که کبود نشه و نتونه جایی بگه با هر مشتی نیم متر پرت می‌شده عقب می‌گفت یه لحظه هیچ صدایی نشنیدم هیچ جایی را ندیدم یهو دیدم ته اتاق رسیدم از بس مشت ها شتاب داشتن و پر قدرت . بعد هم باباش گفته بوده من فقط یه چک زده بودم توی صورتش . دختر واقعا مظلومه خونه پدر . امان از روزی که پدر تکیه گاه و حامی دخترش نباشه . 

یه چیزایی به زبون عادی میاد . توی عمل آدم قفل می‌کنه . از ترس از شوک از درد 

قهر من به کتفشم نیست...دیگه نمی دونم چی کار کنمکاش تموم شم

فقط بهونه دستش نده تا برای ازدواج مانعت نشه ، بالاخره اذن اون لازم هست . بعد که رفتی سر خونه زندگیت ایشالا که دیگه راحت میشی ازش . بپا از سر فرار از بابا انتخاب غلط و عجله ای نکنی . ایشالا که یه مرد خوب قسمتت میشه جبران اذیت های بابا را برات می‌کنه و امن هست 

یعنی چه ؟ وا ! چجور دفاعی هست این ‍؟ شما گمونم تا حالا کسی را ندیدی از باباش کتک بخوره . باباها سریع ...

آدمی ک بخواد کاری کنه میکنه.

ب نظرم اگ کسی قراره کتک هم بخوره دو تا هم میتونه بزنه .

نکنه این پدر احترامش واجبه 

من گفتم کتک زدن؟؟؟کجای حرفم این بود خانم عزیزگفتم وایسادی بزنتت؟؟گفتم از خودت دفاع نکردی ک نتونه بزن ...

پس اونیکه گفتی از خودش دفاع میکرد چیه ؟!

دفاع شما چجور دفاعیه ؟

ما اینقدر اول ادب و احترام حالیم میشه که اگر پدر و مادرم سیلیم زدن  کوتاه میایم  .

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒  #مردادی