2777
2789
عنوان

خسته شدم

72 بازدید | 1 پست

ازت خسته شدم ، تو فقط اسمت پدره هیچوقت برای من پدری نکردی 🙂 هیچوقت تکیه گاه نبودی برام ، همیشه منو جلوی کس و ناکس سرافکنده کردی ، منی ک پاک ترین دختر توی کل خاندانتم رو فحش ناموسی میدی ، آخه به تو باید گفت پدر ؟؟؟ ای کاش هیچوقت نداشتمت🥲 کاااش نبودی تا با آرامش زندگی میکردم ، تو فقط آزار و اذیتت برای من بوده ، تو فقط بی رحمی هات برای من بوده، تو هیچوقت کوچکترین کاری برای من نکردی، تو مرد نیستی ، تو ی نامرد ب تمام معنایی، نمی‌دونم با این همه بدی ک ازت دیدم چرا گاهی حس میکنم دوستت دارم یا دلم برات میسوزه ، برای این کارم از خودم متنفرم 💔 تو قلب منو با حرفات شکوندی ، تو جوونی منو ازم گرفتی ، تو هیچوقت بابای خوبی نبودی برای من ، تو دشمن بودی ، دشمن تر از دشمن ، من هیچ اشتباهی نکردم ک تاوانش داشتن پدری مثل تو باشه🥲💔 کاش یا من بمیرم یا تو ، تو باعث شدی هر لحظه دستام بلرزه🥲🥲 من همیشه خودم گلیم خودمو از آب کشیدم بیرون ، تو هیچوقت نبودی 💔🙂 خدای قول بده اونو ازم بگیری، یا منو از اون بگیر ، اون آرامش خونمون رو گرفته ، اون جوونی مامانمو گرفته ، خودت کمکم کن خدایا دیگ توان ادامه دادن ندارم 💔 هرکسی این تاپیک رو خوند لطفا برام دعا کنه ❤️

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))