2777
2789
عنوان

كمك

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 35 پست
همه چی الان دست شوهر دختر عمه ته عزیزم نه دست دختر عمه ت اون آقاباید بااین مساله انسانی کنار بیاد

والا دختر عمه ام خيلي ادعا ميكنه كه شوهرش از روز اولي كه دختره بهش پيام داده بهش گفته واسه همينم تقريباً ارومه وگرنه تا حالا همه چيزو بهم ريخته بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول بايد زن و شوهر با هم صادق و روراست باشن با اون مزاحم هم جدي برخورد كنن تا خاطر خانمش هم راحت باش ...

موافقم

بهش ميگم پريسا بريد شكايت كنيد ميگه شوهرم ميدونه بد پيله اس دختره

اصلا دختره دلش ميخواد من جوابشو بدم حتي شكايت كردن

خانومش جواب بده بگه واگذار شده عکس خودشم رو پروفایل نذاره

فايده نداره خدا الهي هركي زندگي كسي رو بهم ميريزه زندگي خودش از هم بپاشه

خيلي چيزا دختره ميدونه معلوم نيس كي اينا رو بهش گفته

من خودم مزاحمي داشتم كه هرچي بلاكش ميكردم ميرفت با يه خط ديگه مزاحم ميشد

عزیزم باز مسدودش کن منم داشتم وقتی مسدودش کردم دیگه نه پیام میاد نه زنگ. سه تا شماره عوض کرد سه تاشم زدم مسدود کردم.حالا بیستا دیگه ام عوض کنه من همون بار اول میزنم و خیالمو راحت میکنم

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
از شوهرش گرفته...درسته بعضی دخترا یا پسرا کرم دارن...ولی اگه اینجا پسره خودش کرم نریزه هیچکی جرات نم ...

خدا كنه همينطور باشه تو فيلم ها كه ميبينيم دختر مزاحمه به همين راحتيا بيخيال نميشه ....

موافقم  بهش ميگم پريسا بريد شكايت كنيد ميگه شوهرم ميدونه بد پيله اس دختره اصلا دختره دلش ميخ ...

نمي شه كه دختره زنش نيست كه اينقدر پيله و پيگير باشه كوتاه مياد مگه خود اقاهه پنهون كاري داشته باشه به نظرم زنش بايد مثه شير بالاي سرش باشه قضيه رو تمومش كنه 

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕
خدا كنه همينطور باشه تو فيلم ها كه ميبينيم دختر مزاحمه به همين راحتيا بيخيال نميشه ....

تو واقعیت تا مرده پا نده کسی نمیتونه وارد زندگیش نمیشه...البته همه اینا باز به شرایط زندگی هر کس بستگی داره...

ممکنه تنها وقتی دختره علی رقم همه ی بیمحلیا و بی حرمتیا سمج بازی دربیاره که مرده خیلی خیلی پولدار باشه... 

نمي شه كه دختره زنش نيست كه اينقدر پيله و پيگير باشه كوتاه مياد مگه خود اقاهه پنهون كاري داشته باشه ...

شوهرش گفته خيلي بي ابروهه پدر نداره  يعني ترسي از كسي نداره 

انقدر نترسه كه يه عالمه فحش به     دخترعمه ام داده

تو واقعیت تا مرده پا نده کسی نمیتونه وارد زندگیش نمیشه...البته همه اینا باز به شرایط زندگی هر کس بست ...

درسته ولي دخترعمه ام از شوهرش راضيه حتي بابامم هروقت حرفش ميشه ميگه خوب دامادي گير خواهرم اينا اومد در كل مرد خوبيه حتي منم ميگم اگه ريگي به كفشش بود نمي گفت دختره پيداش شده و داره بهم پيام ميده

شوهرش گفته خيلي بي ابروهه پدر نداره  يعني ترسي از كسي نداره  انقدر نترسه كه يه عالمه فحش ...

هر چي وقيح باشه بازم اينها زن و شوهري در مقابلش ايستادگي كنن ازش شكايت كنن تهديدش كنن نمي تونه زندگي كسي رو الكي بريزه بهم 

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕
هر چي وقيح باشه بازم اينها زن و شوهري در مقابلش ايستادگي كنن ازش شكايت كنن تهديدش كنن نمي تونه زندگي ...

درسته حالا واقعا سواله كي شماره بهش داده؟ 

چطور ميشه فهميد؟