اگر بدونید کسی که دوسش دارید و عاشقشید ولی اون دورادور عاشق ینفر دیگس و بخاطر اون با شما نمیاد تو رابطه یعنی خودش گفته بهتون ک دلیلش اینه. ولی ممکنه الکی گفته باشه..
خلاصه شما باشید چیکار میکنید چه تصمیمی میگیرید؟ دلیلتونم بگید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دنیا هم طرف ادم خوبی باشه ، من به شرطی باهاش خوشحالم ک اون منو انتخاب کرده باشه!
شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم امام رضا(ع) ۲۴ ساعته:۰۵۱۳۲۰۲۰/شماره روانشناس و مشاور حقوقی رایگان:۰۲۵۳۳۱۳۰۰۴۴ این مرکز مشاوره ۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ در خدمت شما عزیزان هستند /. گروه زوج درمانی و درمانگاه دینی وسواس هم سراغ دارم خواستید بگید بهتون پیوند (لینک) بدم.
ینی اگ من عاشق تر ازش باشم اذیت میشم یا مشکلی پیش میاد؟
عزیزم باید طرف انتخابت کنه وقتی انتخابش شما نیستی، نیستی
فرقی دیگه نمیکنه کسی تو زندگیشه یا دروغ میگه
شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم امام رضا(ع) ۲۴ ساعته:۰۵۱۳۲۰۲۰/شماره روانشناس و مشاور حقوقی رایگان:۰۲۵۳۳۱۳۰۰۴۴ این مرکز مشاوره ۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ در خدمت شما عزیزان هستند /. گروه زوج درمانی و درمانگاه دینی وسواس هم سراغ دارم خواستید بگید بهتون پیوند (لینک) بدم.