2777
2789

خدا کنه منم استپ وزنی کنم دیگه وزنم بالا نره

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم چاقم واسه لاغری استپ گرفتم رژیم بشکنم افتضاح میشم

منم رژیم گرفتم شدم ۶۰ . دیگه دوست ندارم دوباره بره بالا

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
ورزش میکنی؟؟من فقط رژیم گرفتم بدون ورزش

نه منم بدون ورزش گرفتم ۳ماه ۸کیلو کم کردم البته من تو ماه رمضون افتاد دیگه یکم راحت تر شد برام روزه گرفتم  

ولی خب الان هم دارم خیلی ملاحظه میکنم که برنگرده 

لعنت به ژن چاقی

نه منم بدون ورزش گرفتم ۳ماه ۸کیلو کم کردم البته من تو ماه رمضون افتاد دیگه یکم راحت تر شد برام روزه ...

رژیمت چطوریه عزیزم اگه برنامه داری برام بفرست ...حواست بده رژیم تثبیت بگیر گلم اصلا نزار چاق بشی منم چند ماه پیش شدم ۶۴کیلو ولش کردم دوباره اندازه گاو شدم

رژیمت چطوریه عزیزم اگه برنامه داری برام بفرست ...حواست بده رژیم تثبیت بگیر گلم اصلا نزار چاق بشی منم ...

رژیم خاصی ندارم من همه چیز میخورم فقط قند کم کردم حذف نکردم کم کردم و اینکه مثلاً غذاهای برنجی و ۱۰تا قاشق میخورم و غذاهای نونی و نون کمی باهاش میخورم اولش سخت بود ولی الان عادت کردم و اینکه ریزه خواری و باید حذف کنی من ریزه خواری رو الان هم بعضی وقتا دارم ولی خیلی سعی میکنم تا جایی که امکان داره نخورم . می‌دونی آدم از رژیم مداوم خسته میشه من ۳سال پیش ۱۰کیلو کم کردم بعد باردار شدم دیگه ولش کردم تا قبل عید دوباره بسرم زد کم کنم الآنم از اون موقع دیگه تاجایی که بتونم رعایت میکنم چون واقعا دوست ندارم برگردم