2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برام واقعا سؤاله چطوری در مورد چیزی که هیچ نقشی تو داشتنش نداشتین افتخار میکنین یا ایراد می‌گیرین از بقیه 

جالبه در مورد چیزایی که دست خود ادمه مثل طرز برخورد و گفتگو انقدر نظر نمیدن ولی وقتی میرسه به قد و قیافه کلی انتقاد میکنن یا به داشته هاشون افتخار میکنن  

هنر نکردی که چند سانت بلندی خواست خدا بوده یا اون یکی که قدش کوتاهتره والا خودش هیچ نقشی نداشته تو اندازه قدش

بابا چیزایی که قابل تغییر نیست رها کنین بچسبین به چیزایی که باعث پیشرفتتونه خودتونو علمی مهارتی بالا بکشین

طرف فلجه رو ویلچر با شرایطش کنار اومده داره زندگیش رو میکنه حالش هم خیلی خوبه اونوقت اینجا یکی سر قدش افسردگی گرفته یکی سر قیافه ش یکی سر تیرگی پوستش و ...

کفش لژدار چیه ؟نه آخه توی خونه اینا نمیشه که اینا آخه

اها ولی قدت خوبه دکتر برو ببین چ میتونه بکنه به منم بگو البته هنوز نظرم اینه قدم بلنده😂 اسپرتی که قدم رو بلند میکنه