2777
2789
عنوان

اپلاسيونِ....

207 بازدید | 16 پست

سلام رفتم اپلاسيون چشتون روز بد نبينه روز اول و دوم كه فقد ميسوخت الان هم شده پر جوش سرسفيد 😳😐😑 

نرفتنم بشه حامله هستم ميترسم 

چيكار كنم؟

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
تا حالا نرفته بودی؟ اولین بارت بود؟

بار دوم ولي با فاصله چند ماه

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهداشت رو چقدر رعایت میکرد؟

با همون پارچه هاي سفيد اپلاسيوني 

ي تيكه مربعي چند بار استفاده كرد 

و اينكه موم توي كاسه ريخت با چاقو 😐😑

عزیزم تو دوران بارداری نباید میرفتی  اونم وقتی بار دومت بوده همیشه دفعات اول اینجوری میشه&nbs ...

ضررشو كه پرس و جو كردم چند نفر گفتنمارفتيم اتفاقي نيوفتاده 

حتي جاريم ك سابقه سه تا سقط داشته از اول بارداري رفته 

منم خواستم برم ك عادت كنم ديگه  تا ماه نه راحت بشم

ضررشو كه پرس و جو كردم چند نفر گفتنمارفتيم اتفاقي نيوفتاده  حتي جاريم ك سابقه سه تا سقط داشته ...

باید قبلش برای عادت کردن میرفتی 

والا من تحربه ندارم میترسم یه راه حلی بگم بدتر بشه

باید قبلش برای عادت کردن میرفتی  والا من تحربه ندارم میترسم یه راه حلی بگم بدتر بشه

خودم هم هيچي نزدم ولي يكدست شده جوش😐جرئت ندارم ب همسرم بگم

خودم هم هيچي نزدم ولي يكدست شده جوش😐جرئت ندارم ب همسرم بگم

جوش فک نکنم ایرادی داشته باشه طبیعیه اوایل باید صبر کنی برطرف بشه ولی فک کنم اصلا اویلاسیون با پوستت سازگاری نداره

جوش زدن طبیعیه اصلا نگران نباش.بعدش روغن رازیانه میزدی ک موها کم بشن.قبل از اپلاسیون اگه حموم رفتی بعدش میسوزه چون پوستت نازک شده.برو حموم ی لیف بزن همه جوشا میره

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
جوش زدن طبیعیه اصلا نگران نباش.بعدش روغن رازیانه میزدی ک موها کم بشن.قبل از اپلاسیون اگه حموم رفتی ب ...

جوشا همه پر از چركن اگه ليف بكشم ميتركن 😑

مگه جوش ریزه نیس ک سرش سفیده؟

ن آكنه جوشاي قرمز ريز و درشت سرشون هم چرك