2777
2789
عنوان

کیک فنجانی کمک

285 بازدید | 29 پست

واسه اولین بار پختم به معنای واقعی گنددزدم یساعت روگاز موند خودشونگرفت اینقدبددبدو کردم ظرف شستم خیلی خجالت میکشم کلی ضرر زدم چکار کنم چرااینجوری شد ؟

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

دستورش اینه ۴ قاشق ارد ۴ قاشق شکر ۴ قاشق روغن ۴ قاشق پودر کاکائو 

دوتا تخم مرغ وانیل بیکینگ پودر ۵ قاشق شیر 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

دستورش اینه ۴ قاشق ارد ۴ قاشق شکر ۴ قاشق روغن ۴ قاشق پودر کاکائو دوتا تخم مرغ وانیل بیکینگ پودر ۵ قا ...

این واسه چندنفره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی بیشتر زدم از همشون الان این کیک های خامو چکارش کنم؟

بریز دور با این دستور حاضر کن مواد غلیظ باید باشه بعد پخت خلال دندون بزن تا مطمئن بشی حاضر شده

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

بریز دور با این دستور حاضر کن مواد غلیظ باید باشه بعد پخت خلال دندون بزن تا مطمئن بشی حاضر شده

ولااینقدغلیظ بود همشم پف میکرد .میترسم بازم درست کنم باز خراب شه

من خیلی بیشتر زدم از همشون الان این کیک های خامو چکارش کنم؟

یبارمال من اینطوری همشوباگوشکوب لهه کردم وریختم توقالب کیک  شکلات اب کردم ریختم روش وگذاشتم روگازباشعله کم پخت خیلی خوشمزه شده بود

خب خواهر همینو تو قالب درست میکردی رو گازت قابلمه بدار قالب رو بذار توش در قابلمه رو ببند

اخه قالب نداشتیم توی فنجان درست کردم 

ولااینقدغلیظ بود همشم پف میکرد .میترسم بازم درست کنم باز خراب شه

اب رو اول با فنجون خالی بزار  اب جوش بیاد  وقتی جوش امد مایه کیک رو بریز

در قابلمه رو بزار با دمکنی تا ۱۵ دقیقه در قابلمه رو نگیر 

یبارمال من اینطوری همشوباگوشکوب لهه کردم وریختم توقالب کیک شکلات اب کردم ریختم روش وگذاشتم روگازباش ...

قالب نداریم 🥲