2777
2789
عنوان

جاریم😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4790 بازدید | 128 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاءالله که همیشه بخندین ولی از قدیم گفتن لباس هوو ها با هم تو یه کمد جا میشه ولی لباس جاری باهم ...

مثل  در زبان ما اینجوریه که میگن جاریها لباساشون هم تو یه بخچه باشه باهم دعوا میکنن البته این مثل نهایت کینه بین دو نسبت را میرسونه والقا میکنه که باید جاریها باهم اختلاف داشته باشن واگر بخان هم باهم خوب باشن بدونن که نمیشه 

منم یه جاری داشتم طلاق گرف . اینجوری بودیم. چون همکلاسی دوران مدرسمم بود بعدش فهمیدم برا خود شیرین ...

عزیزم میشه بپرسم چرا جدا شد؟

الان دیگه با هم در ارتباط نیستین؟

برام جالبه بدونم وقتی یه عروس از خانواده ی همسر میره چه حسی پیش میاد و ...

من خودم تازه ازدواج کردم و جاری دارم

عزیزم میشه بپرسم چرا جدا شد؟الان دیگه با هم در ارتباط نیستین؟برام جالبه بدونم وقتی یه عروس از خانواد ...

ن باهاش ارتباطی ندارم ولی از بچها شنیدم ازدواج کرده کلا با جاری صمیمی نشو باهاش خوب باش اما صمیمی نشو همه چیو نگو . برادرشوهرم رفت یه زن دیگ گرفت یکی بدتر از اون 🤣

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

ن باهاش ارتباطی ندارم ولی از بچها شنیدم ازدواج کرده کلا با جاری صمیمی نشو باهاش خوب باش اما صمیمی نش ...

وای یعنی برادرشوهرتون زودی رفتن ازدواج کردن؟ یعنی عشق و علاقه ی اونطوری بینشون نبود

حداقل بخاطر هم چندسال صبر میکردن

ما از هم دوریم فقط هر ماه یه بار زنگ میزنیم در حد چند دقیقه حال و احوال و سلام برسون و خدافظ 

اونا با مادرشوهرم نزدیک هم زندگی میکنن خیلی هم رابطه شون خوبه 

البته مادرشوهرم با منم خوبه ولی خب ما دوریم