2777
2789
عنوان

جاریم😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4790 بازدید | 128 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان منم بهترین دوستش زنعمومه

قدیما عین شما همش با هم بودن الانا دیگه بچه ها بزرگ شدن و ازدواج کردن رفت و امد کمتر شد شاید سالی ۱۰ بار همو ببینن حداکثر

ولی تو همون تایمم راجع ب هرچی تو مدتی ک همو ندیدن پیش اومده حرف میزنن🥰

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍

عزیزم انشالله که همیشه با هم صمیمی و دوستانه باقی بمانید. مادرشوهرتون اگر خوب باشه بینتان هیچ اختلافی ایجاد نمیشه .

منم با جاریم که دو سه سال ازم بزرگتره رابطه خیلی خوبی داریم با اینکه الان ۱۸ ساله جاریمه مثل خواهر هستیم و همسایه دیوار به دیوار ، و با وجود مادرشوهری که گاهی درسردرست میکنه

مامان منم بهترین دوستش زنعمومهقدیما عین شما همش با هم بودن الانا دیگه بچه ها بزرگ شدن و ازدواج کردن ...

مامانم منم با جاریش همینه

ایشالله همیشه خوش باشین

😍💍

چرا هیت میدین یبارم از خوشی دیگران خو شحال بشید و دعای خیر کنید

منم نظر مخالف دادم ولی عمرا از خوشحالی اسی ناراحت نشدم چون که اصلا نمیشناسمش . خودمم اصلا جاری ندارم که بخوام به خوبی جاری اسی حسودی کنم فقط گفتم حواسشو جمع کنه ادم بدترین ضربه هارو از کسی میخوره که خیلی بهش اعتماد داشته

منم نظر مخالف دادم ولی عمرا از خوشحالی اسی ناراحت نشدم چون که اصلا نمیشناسمش . خودمم اصلا جاری ندارم ...

حرفای شما رو چشای من جا داره😍

وقتی تاپیک میزنم باید جنبه اشو داشته باشم دیگ 

ولی خب کلی بعضی حرفا به ادم حس خوبی نمیده

😍💍

حرفای شما رو چشای من جا داره😍وقتی تاپیک میزنم باید جنبه اشو داشته باشم دیگ ولی خب کلی بعضی حرفا به ...

معلومه نظر مخالف به ادم حس خوبی نمیده . ولی باید این چیزارو بشنوی چشم و گوشت باز شه . منم مثل تو دلم میخواد همه باهم خوب باشن ولی متاسفانه بعضیا ذاتشون خرابه ازرو ظاهر هم کمی دیرتر میشه شناختشون