2777
2789
عنوان

جاریم😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4790 بازدید | 128 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وقتی وارد خانوادشون شدم جاریم انگار که سرش هوو اومده باشه اینجوری رفتار میکرد الانم رابطمون خوب ن ...

به نظر من دوری و دوستی خیلی بهتر از صمیمیتیه که تهش به دعوا و توقع و حرف و حدیث و هزار داستان برسه 

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

انشالله همیشه در کنار هم خوش باشین عزیزم و خوشبخت شین💖🫂💙

شوهران تون چند ساله شونه؟ 

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

یعنی اگ بیشتر بودیم میپریدیم بهم؟

نه قرار نیست بپرید به هم ولی  وقتی سنت بیشتر میشه و حریم خصوصی برات مهمتر و جدی تر میشه میفهمی که صمیمیت زیادی حتی با خواهر خودتم خوب نیست چون ایجاد سوتفاهم میکنه چه برسه به جاری که صد درصد یه حس رقابت و حسادتی بینشون هست چون جفتشون تو یه جایگاه هستن تو اون خانواده و ممکنه مقایسه هم بشن باهم

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

فدای تو تیام💋شوهر من 26برادرشوهرم 28

ماشاالله چشم نخورین انشالله خدا به همه تون عمر با عزت بده و خوشبختی ابدی نصیبت تون کنه گلم💛💋♥️

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است