از فردا باید برم خونه تکونی خونه ی مامانم ، یکی از آشناها میخواد مجلس نامزدی بگیره خونه مامانم چون خودشون آپارتمان هستن ، مامان منم پارسال مریض بود یکسال خونه تکونی نکردیم و الان فوق العاده کثیف و شلخته هست واسه برگزاری جشن و اینا ، آینه و روشویی رو باید عوض کنیم باید درای خونه رو رنگ بزنیم و در حیاط و کل خونه رو تمیز کنیم ، فکر میکنم یکماه طول میکشه ، دقیقا هم یکماه دیگه اینا جشنشون هست ، دعا کنید کارا اوکی بشه دست تنها هستیم شدیدا
«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اونا که میان ولی تعدادمون کمه مجموعا ۴ نفر هستیم یا ۵ نفر ، خونه هم حیاط دار هست و خیلی وقته تمیز کا ...
ولی خوبه 😍دور هم خوش میگذرونید
کل خونه رو بهم نریزید ک جمع نش اول اشپز خونه رو تمیز مرتب کنید بشورید بعد اتاق خابا اخر پذیرایی
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
من خودمم ماه پیش خونه تکونی کردم دست تنهاهمسرمم نبود پسرمم یگ سالش
خونمون بزرگه
حتی نقاش اوردم خونه رو نقاشی کرد
فرشامو شستم کل خوووونه رو شستم پهن کردم تنها ۵ روز طول کشید
واسه اینا فکر کنم یه ماه بشه ، خونه بزرگه ، رنگ زدن در حیاط و بقیه درها ، نصب و تعویض یسری وسایل ، ت ...
خب بله بیشتروقت میبره اما خب تعدادتونم زیاد