2777
2789
عنوان

باااااز من اعتماد کردم

47 بازدید | 3 پست

رفته بودم عابر بانک که پول بردارم یه مرد میانسال که عصا داشت اومد گفت این شماره رو وارد میکنی پول انتقال بدم، منم با اینکه میدونستم نباید اینکارو کنم، گفتم اشکال نداره پیره تازه خودشم جلوی عابر وایستاده پس اشکالی نداره. شماره رو وارد کردم گفت ده میلیون انتقال بده که بعدش نوشت شماره کارت وارد شده معتبر نیست، دیگه اونم کارتشو در اورد بعد کیف پولش روی عابر بود گفت کیفو میگیری من کارتو بزارم داخلش، چون یه دستش به عصا بود، باز من کیف پولو بهش دادم. بعد من رفتم کار خودمو انجام بدم گفت گوشی داری که دیگه عجیب شد برام چرا اینقد بمن گیر داده، گفتم نه شمارم مسدوده، بعد رفت کنار و با یه گوشی که فکر کنم واسه خودشون بود کار میکرد و من کارم تموم شد رفتم باز اونجا میچرخید.

بنظرتون دردسر میشه برام یا زیادی حساس شدم؟

نمیدونم چرا یهو دلم سوخت گفتم پیره و پاش مشکل داره و فلان، خوشبختانه شماره ای که وارد کردم نامعتبر بود، حالا نمیدونم خودش رو کاغذ اشتباه نوشته بود یا من اشتباه وارد کردم. ولی کیف پولو دیگه چرا براش برداشتم؟!

ای خداااا،

کی یاد میگیرم بگم نه!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

2790
2778
2791
2779
2792