2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

115 بازدید | 15 پست

من امسال انتخاب رشته دارم

خودم میگم برم تجربی بخونم برا رشته هایی مث فیزیو و شنوایی و...(تروخدا نریزین سرم میدونم راحت نیست کلی میگم)  کنارشم تدریس سیاهقلم

مامانم میگه برو تجربی یا ریاضی دبیری رشته هایی مث دبیری  ریاضی یا فیزیک و شیمی کنارشم سیاهقلم 

من عاشق ریاضیم خودمم

نمیدونم کدومش بهتره

اکانت تعطیل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم معلوم نیسدلم نمیاد خانوادمو ول کنم برم ی کشور دیگهولی حس میکنم اینجاهم چیزی نمیشم

منظورم اینه ک مهندسی های رشته ریاضی، ایران بازار کار کمه یا نیست براش. اینو گفتم.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.

بین فضای بیمارستان و مهندسی باید ببینی با کدومش راحت تری.اگه هم برا دبیریه از هردو رشته میشه تفات چن ...

میدونم 

بین فیزیو و بینایی و شنوایی سنجی 

با معلمی

من درامد هم خیلی مهمه برام

اکانت تعطیل

میدونم بین فیزیو و بینایی و شنوایی سنجی با معلمیمن درامد هم خیلی مهمه برام

الان درامد بستگی به کارت داره بیشتر نه صرفاا اون رشته ببین تو کدوم میتونی بهتر باشیی و علاقه داریی

خب فیزیو خیلی بهتر از دبیریه

اگه در جهت رسیدن به آرزوهاتون قدمی بر نمیدارین و فقط توهم میزنید و گنده گنده حرف میزنید روی من به هیچ وجه ریپلای نکنید/ اگه حرف دهنتون رو نمیفهمید روی من ریپلای نکنید چون ادب شما نشون دهنده اینه که تو چه خانواده ای بزرگ شدین/ اگه حسودین و چشم موفقیت دیگران رو ندارین روی من ریپلای نکنین/ اگه عقده نرسیدن دارین و بقیه رو تخریب میکنید روی من ریپلای نکنید/ اگه درست کامنت نمیخونین و الکی یه چیزی میپرونین روی من ریپلای نزنید...