تو رو خدا نفر سوم هیچ رابطه ای نشید .وقتی شوهر خودت مشکل داره مطمین شوهر بقیه هم ی عیبی دارن اما باهاش زیر یک سقف نرفتی که ببینی .البته که پشت تلفن و برای یک کافه رفتن مهربونن.وارد زندگی کسی نشید اگر زندگیتون سخته شوهرتون و دوست ندارید طلاق بگیرید و با یکی مثل خودتون برید تو رابطه .من 4تا بچه دارم ی زن که شوهر داره2تا بچه داره وارد زندگیم شده نه میتونم بمونم نه میتونم برم .اگر برم بچه هام چی میشن؟میتونم به شوهرش بگم میترسم بیشتر خراب بشه سمت خودم .میدونم مقصر شوهر خودمه اما به خدا اگر کسی بهشون پا نده اینا هیچ غلطی نمیتونن بکنن.الان چند وقته زندگیم جهنم شده خوب و خوش هم اون خانم داره میچرخه و زندگیش و میکنه نمیدونم باید چیکار کنم دلم میخواد جمع کنم برم اما هیچی ندارم کسی هم کمکم نمیکنه خانواده م پشتم نیستن من باید چیکار کنم ؟خدا لعنت کنه زن و مرد هرزه رو
صبور باش به وقتش میبینی خدا چجوری زندگیتو درست میکنهما خودمون میخوایم درست کنیم و نمیتونیم و میزنیم ...
به خدا که من بازنده م 18سال از زندگیم میگذره حالا بفهمم شوهرم خیلی ساله خیانت میکنه .با دست خالی چقدر دیگه بشینم ؟تا چند سالگی ؟من نمیدونستم خدا هم نمیدونست؟الانم نمیتونه یعنی کاری کنه ؟چرا آخه اون زن رسوا نمیشه ؟چرا شوهرم سر عقل نمیاد ؟
حالم از شوهرم بهم میخوره...دلم میخواد همین الان تمام وسایلم و جمع کنم برم ....اما بچه هامو که میبینم نمیتونم ....چند شبه نه درست خوابیدمنه غذا خوردم همش فکر فکر فکر که چیکار کنم ؟به روشم نیاوردم تازه قیافه هم گرفته طلبکارم هست ...
میاد صبوری کن مثل قبل زندگیتو بکنباور کن با برخورد کردن یه مرد درست نمیشه از خدا بخواه هدایتش کنه از ...
ای خدا چی بگم .من دلم شکسته غرورم شکسته زندگی درست بشه به زور که چی .صبر کنم تا شوهرم بره حسابی دوراش و بزنه بعد بفهمه عه بهتر از من نبودن برگرده. به نظرتون ارزش داره ؟من دیگه میتونم مثل سابق شاد و پر انرژی باشم ؟