2777
2789
عنوان

معین کرمی

147 بازدید | 12 پست

بچه ها کدوم دوره آقای کرمی رو ببینم که تا قلم چی برسم؟

لطفاً اگه میدونین بگین امروز ریاضی تو برنامه بود نتونستم بخونمش چون نمیدونم کدوم دورشو ببینم که به قلم چی برسم ❤️

آرامش است عاقبت اضطراب ها...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین یه شروع از مهر داره یه سالیانه که با شروع از مهر فعک نکنم برسی واسه شجاعی که اصلا نمیرسی 

ولی اگه خودت آفلاین های سالیانه رو ببینی شاید به روال سالیانه برسی و به قلمچی هم همینطور 

مرسی عزیزم بنظرت به قلم چی میرسم ؟

نمیدونم عزیزم من برنامه ی قلم چی رو ندیدم ولی پشتکار نیازه، از من بهت نصیحت برای یکی دوتا درس بیشتر فیلم نبین اگر پایت قوی هست، وگرنه باید آماده باشی امسال نصف شی از وسط، مخصوصا اگر رشته های تاپ رو بخوای

توی تاپیک من هم بیاید لطفا💙

داخل تاپیک دیگران ممنوع

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید داخل تاپیک حذف فقط تاپیکهای خصوصی حذف میشوند تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

روزی یه ویدیو ببینم اوکیه؟

ببین من چون واسه ریاضی نمیبینم در جریانش نیستم اینایی که گفتم هم راجب فیزیک بود ولی واسه ریاضی هم احتمالا همینه 

واسه اینکه روزی چند تا و برنامش چطوریه از تو تل تو کانال اصلی معین کرمی که اول ویدیو هاش هست احتمالا بشه فهمید