سلام من اولین باره میام همچین جایی از رو ناچاری اومدم تو رو خدا کمکم کنید راهنماییم کنید چکار کنم داداشم ۲۲ سالشه یه مدته افسرده و پرخاشگر شده و یه چیزی هم مصرف میکنه همش میگه شما بدبختم کردید دست از سرم بردارین اون اصلا با کسی حرف نمیزنه و اجازه نمیده ما هم باهاش حرف بزنیم چکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم بخش کلینیک سوالت رو مطرح کنی جوابت رو از پزشک بگیری خیلی بهتره به نظرم اونجا میتونی کامل سوالت رو بپرسی و همه چیز رو توضیح بدی بدون اینکه کسی بشناستت ❤
کسی که به پشتکار خود اعتماد دارد ارزشی برای شانس قائل نیست☝✋
نمیدونم همین یکی داداشو داریم هر چی داریم و نداریمو به پاش میریزیم نمیدونم مشکلش چیه هر چی خواسته بر ...
بستگی به رفتار پدر مادرش باهاش داره،حتما چیزی اذیتش میکنه..پیش یه مشاور ببریدش تا حرفاشو اونجا بگه...هی زیر سوال نبریدش که کلافه بشه...هر چی داریدو ندارید به پاش میریزید از نظر شما البته،نظر ایشون هم شرطه که اصلا حرفش چیه و چی میخواد
از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !! من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
زیر زره بین نذارینش،بهش بگین اگه میخوای حرفی بزنی خودت به ما بگو اگرم نه که هیچی!! اما فردا یا اگه میتونی همین امشب با مشاور تلفنی حرف بزنین،تلفن از گوگل سرچ کن،مشاور خانواده هستن..شاید مشگل عشقی داره
از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !! من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳