2789
عنوان

نگرانم

253 بازدید | 15 پست

سلام من اولین باره میام همچین جایی از رو ناچاری اومدم تو رو خدا کمکم کنید راهنماییم کنید چکار کنم داداشم ۲۲ سالشه یه مدته افسرده و پرخاشگر شده و یه چیزی هم مصرف میکنه همش میگه شما بدبختم کردید دست از سرم بردارین اون اصلا با کسی حرف نمیزنه و اجازه نمیده ما هم باهاش حرف بزنیم چکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم بخش کلینیک سوالت رو مطرح کنی جوابت رو از پزشک بگیری خیلی بهتره به نظرم اونجا میتونی کامل سوالت رو بپرسی و همه چیز رو توضیح بدی بدون اینکه کسی بشناستت ❤

کسی که به پشتکار خود اعتماد دارد ارزشی برای شانس قائل نیست☝✋
باید ببرینش مشاوره خوب شاید مشکلی داره به هر حال از ته دلم دعا میکنم مشکلتون حل بشه.

اجازه نمیده باهاش حرف بزنیم مشاوره هم نمیاد سریع از اتاقش بیرونمون میکنه

نمیدونم همین یکی داداشو داریم هر چی داریم و نداریمو به پاش میریزیم نمیدونم مشکلش چیه هر چی خواسته بر ...

بستگی به رفتار پدر مادرش باهاش داره،حتما چیزی اذیتش میکنه..پیش یه مشاور ببریدش تا حرفاشو اونجا بگه...هی زیر سوال نبریدش که کلافه بشه...هر چی داریدو ندارید به پاش میریزید از نظر شما البته،نظر ایشون هم شرطه که اصلا حرفش چیه و چی میخواد

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
بستگی به رفتار پدر مادرش باهاش داره،حتما چیزی اذیتش میکنه..پیش یه مشاور ببریدش تا حرفاشو اونجا بگه.. ...

نمیگه مشکلشو حرفشو نمیزنه خواستشو نمیگه فقط تو اتاقشه تا میریم باهاش حرف بزنیم پرخاشگری میکنه 

اجازه نمیده باهاش حرف بزنیم مشاوره هم نمیاد سریع از اتاقش بیرونمون میکنه

حرفهایی میزنید که بدتر لجشو درمیارید میگه برید بیرون..بلد نیستین باهاش ارتباط برقرار کنید..ایراد از خود شما هم هست عزیزم

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
نمیگه مشکلشو حرفشو نمیزنه خواستشو نمیگه فقط تو اتاقشه تا میریم باهاش حرف بزنیم پرخاشگری میکنه 

چند سالشه؟

۲۲ سالشه 

زیر زره بین نذارینش،بهش بگین اگه میخوای حرفی بزنی خودت به ما بگو اگرم نه که هیچی!! اما فردا یا اگه میتونی همین امشب با مشاور تلفنی حرف بزنین،تلفن از گوگل سرچ کن،مشاور خانواده هستن..شاید مشگل عشقی داره