2777
عنوان

کیا دلبری بلدن

153 بازدید | 14 پست

من با به آقایی در مرحله آشنایی هستم خانواده هامونم خبر دارن

باهاش تلفنی صحبت میکنم اون قربون صدقم میره اما من در ی حدی صمیمیم قربون صدقه نمیرم تو زنگ چجوری باهاش حرف بزنم ک دلشو ببرم؟

کاربری مال سه نفر هست

مثلا بگو  چیشد زنگ زدی میدونم دلت تنگ شد واسم اینجوری یادش میاری ک دوستت داره و همین حرف باعث میشه باور کنه یا مثلا میخوای ببینیش بگو تو شلوغی امروزت وقت برای دیدن لیدی داری؟؟ اینجوری اگه کارم داشته باشه بازم میاد ب دیدنت 😆😆👌🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا بنظرت جواب میده یانامزدت ادم درستیه

آدم درستی که هست ولی خب جوابم میده باید زیرک باشی همیشه براش جوری باشی که بدستت بیاره حتی بعد ازدوج منظورمه ،  علامت سوال تو ذهنش باشی یا کارایی کنی که  وقتی نیستی یادت بیوفته حالا مردی که با حوصله هست و صبوره اهل زندگیه از این چیزا خوشش میاد و بازدید میکنه وابسته میشه اما اگه میدونی مردت سرده یا بی حوصله یکی دوبار امتحان کن ببین واکنشش چیه😊

این درسته ولی خانم باید سیاست داشته باشه و لوندی و عشوه بلد باشه تا مرد همیشه دورش بگرده

مرد وظیفشه دور زنش بگرده وجود مرد تو زندگی زن ها جالبه ولی الزامی نیست اما اگر زن تو زندگی مرد نباشه زندگی مرد اصلا ر.ی.ده میشه 

مرد وظیفشه دور زنش بگرده وجود مرد تو زندگی زن ها جالبه ولی الزامی نیست اما اگر زن تو زندگی مرد نباشه ...

این ما زن ها هستیم که بهشون پر و بال میدیم کافیه ۳ ردز خونه نباشی مرد شلخته افسرده  ظرف ها نشسته لباس ها اتو نکرده یا حتی خلق و خوی اونها بستگی داره البته بعضی مردها نه همشون الان یه عده کامنت میزارن ما از پس خودمون برمیایم زن نمیخوایم خو خدا حفظت کنه چیکارت دارم😂