2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محبت زیادی نکن ... برای مرد مادری نکن دلش و می زنه ...

با جاری و خواهر شوهر صمیمی نشو رازهات و نگو فقط احترام نگهدار و شخصیت خودتو حفظ کن 

خونه مادر شوهر که میری نه مهمون باش نه صاحبخونه به اندازه کار کن

درخواست ندید ... درخواست ندید ... درخواست ندید ...ممنونم که رعایت می کنید و در خواست نمیدید 😮‍💨

ابهت همسرتو هیچوقت زیر سوال نبر خیلی نامحسوس بذار احساس قدرت و مردونگی داشته باشه ولی بذار برای محبت و عشق اون بیشتر دست به کار بشه تا تو ...

همیشه خوشبو باش و به خودت برس ...

خودت الویت باش جوری که خیلی نامحسوس طرف بفهمه برای خودت ارزش قائلی تا اونم برات ارزش قائل بشه...

هیچوقت خونه مادر شوهر لباس خونگی نپوش با مادرشوهر و جاری و خواهر شوهر باشگاه ورزشی و استخر نرو ... جلوشون لباس عوض نکن 

درخواست ندید ... درخواست ندید ... درخواست ندید ...ممنونم که رعایت می کنید و در خواست نمیدید 😮‍💨

محبت و قربون صدقه رفتن زیادی دل مرد و میزنه حس میکنم هرچی پر غرور تر باشی بیشتر جذب میشه

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

چرا استخر نه ؟

چون ابهتت ریخته میشه ...

چون بدن هیچکس بی عیب و نقص و بی جوش و بی کک و مک و مث آينه نیست چطور توضیح بدم؟

ممکنه یکی خیلی بی عیب و نقص باشه اما همونم نشون میدی آره من خیلی با شما بیش از حد صمیمی شدم

چون ابهتت ریخته میشه ...چون بدن هیچکس بی عیب و نقص و بی جوش و بی کک و مک و مث آينه نیست چطور توضیح ب ...

مرسی که گفتی تو فکرم بود که برم استخر باهاشون دستت درد نکنه توضیح دادی❤️

🧚‍♀