2777
2789
عنوان

چقدر برای بچه خرج میکنید

198 بازدید | 18 پست

اگر از نظر مالی داشته باشید یا حالا با کمی سختی و تلاش بتونید جور کنید چقدر خواسته هاشو گوش میدین؟

از یه طرف یه نظری هست که آقا نمیتونی برای بچه خرج کنی خب بچه نیار یا بچه های بعدی رو نیار. حق نداری دنیاش بیاری وقتی از پس خواسته هاش برنمیای. حسرت به دل بزرگش کنی به خاطر خودخواهی ت.

بعد از اون طرف هم بسیار میگن هرچی بچه‌ گفت براش نگیر پرتوقع میشه فلان میشه.

واقعا تو تناقضش گیر میکنم من همه ش!

کل تلاشای زندگی من برای شادی بچه مه. بعد خیلی وقتا وقتی چیزی میخواد حس میکنم باید بگم نه پرتوقع نشه:/ بعد تو خودم به تناقض میخورم که دیوانه تو با اینکه بچه دوست داری بعدی رو نمیاری میگی نمیخوام تا اوضاع مالی م بهتر نشده یکی دیگه بیارم که بچه هام حسرتی بمونه به دلشون. بعد داری تلاش میکنی کار میکنی به خاطر همین یه دونه بچه. بعد حالا جلوی خواسته هاش فکر میکنی مدام باید بگی نه پرتوقع نشه:/

از بس هم اطرافیان نظر میدن البته. که چرا به حرفش گوش میدین و چرا میخرید و فلان.

من واقعا خودم کیف میکنم برای بچه م اسباب بازی بخرم. اصلا کیف من اینه پول دربیارم که برای این بچه یه چی بخرم ذوق کنه بازی کنه سرگرم بشه. بعد هربار یه چی میخواد باز همه این فکرا میچرخه تو ذهنم.

دقیقا متوجه میشم چی میگی 

با توجه به نیاز و آینده نگری و سرمایه گذاری برای آینده اش 

تهیه کن 

مثلاً من لباس برای بچم تقریبا خوب میگیرم 

حتی لباس خونه

میترسم عزت نفس بچه ام پایین بیاد 

البته با توجه به توانمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تاااا جااای که توان داشته باشم هیچی از بچه دریغ نمیکنمبچه باید هررررچی دلش خواست داشته باشه تا تو ...

منم ته دلم همینم. ولی تا بچه یه چی میخواد هی حرفای بقیه میاد تو ذهنم وای تربیتش خراب نشه حالا پرتوقع نشه چی نشه. 

منم ته دلم همینم. ولی تا بچه یه چی میخواد هی حرفای بقیه میاد تو ذهنم وای تربیتش خراب نشه حالا پرتوقع ...

اخه خیلی مملکت گل و بلبلی داریم این بچه قراره کلی سختی یکشه بزار بچگیش خوب باشه حداقل

من که اگه بچه داشتم بل هسچی اهمیت نمیدادم و مثل ریگ براش خرج میکردم حداقل تو بچگیش حسابی صفا کنه، همش چند ساله

دقیقا متوجه میشم چی میگی با توجه به نیاز و آینده نگری و سرمایه گذاری برای آینده اش تهیه کن مثلاً من ...

چه خوب که درک میکنی

من خودم واقعا برای لباس همیشه در حسرت و بی اعتماد به نفس بودم تو بچگی. منم برام مهمه خوش تیپ و با اعتماد به نفس بگرده حس خوبی داشته باشه به ظاهرش همیشه. ولی هربار باز خرج لباس میکنم براش ذهنم مشغول میشه.

قضیه این بار ماشین شارژیه‌. حقیقت اینه که قسطی ش هست و میتونیم براش بخریم یه قیمت پایینشو. ولی هی میگم نشه اینکه میاد میگه میخوام ما بگیم باشه درست نباشه!

ولی بابا من دلم نمیخواد بچه م حسرت داشتن این به دل کوچیکش بمونه. برام مهمه!

ولی میدونم بخریم فامیل میگن چرا تا چیزی میگه براش میخرید اینقدر بدم میاد از این حرف.

اخه خیلی مملکت گل و بلبلی داریم این بچه قراره کلی سختی یکشه بزار بچگیش خوب باشه حداقلمن که اگه بچه د ...

ایشالا که بچه داشته باشی با پول فراااااوان و کیف کنی وقتی براش خرج میکنی

چه خوب که درک میکنیمن خودم واقعا برای لباس همیشه در حسرت و بی اعتماد به نفس بودم تو بچگی. منم برام م ...

ماشین شارژی چنده ؟

واقعا خرید بعضی وسیله ها هم از توانمون خارج 

هم اینکه برای اینده اشون سرمایه گذاری هم باید انجام بدیم 

منم ته دلم همینم. ولی تا بچه یه چی میخواد هی حرفای بقیه میاد تو ذهنم وای تربیتش خراب نشه حالا پرتوقع ...

شاید بهتر در مقابلش مسولیتی ازش بخواهی 

مثلاً مرتب کردن اتاقش 

مسولیت نون خریدن 

با توجه به سنش

من خودم بچه ای بودم که از بچگی همه چی برام مهیا بود الان نه مدیریت مالی دارم نه میتونم با بی پولی کنار بیام تا یه چیزیم بگن نمیتونیم فراهم کنیم بهم برمیخوره

در نتیجه از یه مشاور کمک بگیرین

من خودم بچه ای بودم که از بچگی همه چی برام مهیا بود الان نه مدیریت مالی دارم نه میتونم با بی پولی کن ...

الان چندسالته؟ خب وقتی نمیتونی بی پولی تحمل کنی باعث نمیشه فکر کار و درآمد و پیشرفت داشته باشی؟

حالا من هرچی میخواستم در توان خانواده نبود خب و فراهم نبود. اونقدر نا‌کامی بود همیشه که می بینم سالها اصلا نفهمیدم پول مهمه و پول درآوردن امکان پذیره! چقدر طول کشید تا بفهمم که خب بابا اشکال نداره دلت چیزی بخواد تلاش کن پول دربیار به آرزوت برسی. فقط هی بلد بودم به خودم بگم تو نباید دلت بخواد اصلا!

والا میگن بلافاصله هرچی میخوان رو براشون تهیه نکنین، مثلا بگید من هفته یا ماهی مثلا دوتاچیز برات میخرم ، اگ بازم چیزی خواست میره برای ماه بعد، این برای چیزای کوچیک که هزینه چندانی نداره

ولی کلا همه خواسته هاشون رو بلافاصله تهیه نکنین،بعضیاشون رو بگید باشه ولی الان نمیتونم مثلا چندماه به تعویق بندازید چون بلافاصله رسیدن به خواسته هاشون هیچ ذوقی براشون نمیزاره و باید با یسری چیزا روبرو بشه

الان چندسالته؟ خب وقتی نمیتونی بی پولی تحمل کنی باعث نمیشه فکر کار و درآمد و پیشرفت داشته باشی؟حالا ...

الان ۲۲

چرا فکر میکنم ولی شرایط تحصیلم یطوریه که الان‌ نمیتونم همزمان کار کنم‌ و مجبورم از خانوادم پول بگیرم

از طرفیم انقد ولخرجم که حقوقم بگیرم بازم کم میارم😂

بخاطر همین میگم از مشاور کمک بگیرین که نه از اینور بوم بیفتین نه از اونور بوم