2777
2789
قربونت عزیزم خوش بگذره هر جا رفتید

فدات عزیزم پنج ساله ازدواج کردم تا الان مسافرت نرفتم الانم که مثلا شوهرم راضی شده همه میگن سرده تازه اگه مادرشوهرمو نندازه دنبالمون وگرنه این بارهم نمیخوام برم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ننیدونم شوخی گفتی یا جدی ولی من عاشق غروباشم خیلی با صفاس

جدی گفتم، خودم خیلی دوست دارم برم متاسفانه کیلومترها فاصله دارم ولی اگه میتونستم اولین مقصدم بعد تهران رباط کریم بود 

روبروم یه واژه، یه هدف بنام انتقامه✌🕊

فدات عزیزم پنج ساله ازدواج کردم تا الان مسافرت نرفتم الانم که مثلا شوهرم راضی شده همه میگن سرده تازه ...

بنظرم الان جنوب کشور یا مرکز واسه مسافرت خوب باشه... ایشالا که خودتونید نگران نباش

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

بنظرم الان جنوب کشور یا مرکز واسه مسافرت خوب باشه... ایشالا که خودتونید نگران نباش

آخه شوهرم همش میگه تنهایی خوش نمیگذره مامانمو ببریم انگار مامانش بیوس بعد بیاد میشنه جلو کل راهوخسفرو واسه پسرش میوه پوس میکنه و خاطره تعریف میکنن منم مثل یتیم یه گوشه غریب میفتم چیزیم کمو کسر باشه هزار داستان سرهم میکنن واسم

هر چی خدا بخات حالا که خود شوهرت گفته دیگه

یه چند باری می‌گفت مامانمم ببریم انگار مامانش بیوس بخدا دوماهه مامانش خونه نیس میگفت اونو ببریم هواش عوض شده اگه اونو بخواد بیاره که من نمیرم چون میاد میشنه جلو کنار پسرش واسش میوه پوست میکنه خاطره تعریف میکنه منم یه گوشه عین یتیم بعدش یه چیزیم کمو کسر باشه شوهرم جلو مامانش شاخ میشه داستان هاو دعواها دیگه چه فایده

یه چند باری می‌گفت مامانمم ببریم انگار مامانش بیوس بخدا دوماهه مامانش خونه نیس میگفت اونو ببریم هواش ...

خب اینجوری نرو دیگه بقولا میری بهت خوش بگذره...

اگر خاست بیاره بگو نه 

دونفره بود برو