2777
2789
عنوان

رنگ پوست نوزاد

544 بازدید | 15 پست

ماماناها بچم ک بدتیا اومد سفید برفی بود..از فرداش شروع شد تیره شدن

روز سوم زردی ش ۱۴ بود دستگاه اوردیم خونه

وقتی از زیر دستگاه میومد بیرون، غیر دور چشمش همه جاش سفید میشد..ولی بعد ک دستگاه تحویل دادیم دوباره صورت و سینه ش تیره و سبزه شد..اما مشت دست و پاش سفیده حتا ساعد دستش روشنه اما صورت ش الان ی رنگ قرمز سوخته و تیره و سیاهه انگار.. زردی هم نداره دیگه خوب شده ۴۰ روزشع..اگ بچم سبزه هست پس چرا از دستگاه میومد بیرون سفید بود؟ ینی همیش بجه من صورت ش تیره س دستاش سفید؟

کسی تجربه ای داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر لامپای دستگاهه عزیزم یه حالتی برنزه میشن تا ۶ ماهگی اوکی میشه

وای پس چقد باید صبر کنم..  خداکنه درست شه..همه بهش میگن سرخ پوست و سیاه پوست درحالیک دست ش مخصوصا پشت دست ش سفیده

سلام مامان  🌸

خیلی از مامان‌ها همین سؤال رو دارن و طبیعیه که نگرانی پیش بیاد. بذار چند نکته رو روشن کنم:

🔹 رنگ پوست نوزاد در بدو تولد:
نوزادها معمولاً موقع تولد روشن‌تر هستن چون هنوز در معرض نور و محیط بیرون قرار نگرفتن. به مرور طی هفته‌های اول رنگ واقعی پوست مشخص می‌شه.

🔹 اثر دستگاه فتوتراپی (نور زردی):
وقتی بچه زیر دستگاه می‌خوابه، نور باعث می‌شه رگ‌های سطحی منقبض بشن و ظاهر پوست روشن‌تر بشه. به محض اینکه از دستگاه میاد بیرون و جریان خون طبیعی برمی‌گرده، رنگ اصلی پوست دوباره خودش رو نشون می‌ده. این تغییر موقتیه و هیچ ربطی به تغییر رنگ دائمی نداره.

🔹 چرا صورت تیره‌تره؟
خیلی وقت‌ها نوزادها در بخش‌های مختلف بدن رنگ یکسان ندارن. صورت چون بیشتر در معرض نور، گرما و تحریک قرار می‌گیره (گریه، مالش، تماس با پوست مامان) ممکنه تیره‌تر یا قرمزتر به نظر بیاد. دست و پا هم معمولاً روشن‌تر هستن.

🔹 آیا رنگ نهایی همین می‌مونه؟
تا چند ماه آینده (معمولاً تا یک‌سالگی) رنگ پوست کم‌کم ثابت می‌شه. بعضی بچه‌ها سبزه می‌مونن، بعضی روشن‌تر می‌شن. چیزی که الان می‌بینی لزوماً رنگ دائمی نیست.

برای اطلاعات علمی و کاربردی بیشتر درباره رشد و سلامت نوزاد، حتماً سر بزن به کانال یوتیوب دکتر کودک شما | doctorkoodakshoma 👇

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

سلام عزیزم پسر منم همینجوره .الان ۲ ماه و چند روزشه .ب شدت تیره بود و قرمز .همه بش میگفتن سیاه سوخته .ولی ۲ ماهگی که ختنش کردیم فرداش سفید شد . الان اونقد سفید نیستان نیستان ولی خب روشنه تقریبا .حالا میگم کاش دوباره تیره نشه 

روزای قشنگی توی راهه

عزیزم خاصیت دستگاه اینکه وقتی بچه میاد بیرون اولش خیلی سفیده بعدش ب مرور بر میگره رنگش .

اگه پوست شما و پدرش سبزه نیس .ب مرور سفیذ میشه دوباره

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔