2777
2789
عنوان

ینی هیچکس اینجا

141 بازدید | 17 پست

😭توان کمک م ال ی نداره هر چقدر ک شد در حد یه پ ول شیر خشک لااقل 

توروخدا نیاید توهین نکنید فقط نمیتونیدم رد شید برید همینجوری اشکام بند نمیاد دعام کنید لطفا

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

😔😔😔شرمنده

خب بچه کوچیک داری ؟

چرا کمیته اسم نمینویسی

حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره

😔😔😔به مشکل خوردیم دستم خیلی خالیه

اینجا کمک دادن ممنوع🥺🥺

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

من همین جا خواستم کمک کنم وقتی آدرس دادم به دوستام که ساکن اون شهر بودن منطقه خوبی بود و مجبور شدم هر چی خریده بودم لغو کنم و بعد اینکه اصلا اینجا اعتماد نمیکنم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

اره اونا کمکی ندارن چون خیر سرم شوهر دارم ولی چ شوهری بیکار بی عار نفهم😭

اخی جدی میگی💔

حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره

کاش همه رو با یه نگاه نبینید😔

متاسفانه من دیگه تو نی نی سایت به کسی کمک نمیکنم 

اهل کمک کار خیر هستم اما دیگه اعتماد کردن به این فضا با احترام تمام به شخصیت شما حماقت 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر