2777
2789
عنوان

امشب از شوهرم جدا خوابیدم

630 بازدید | 68 پست

بچه ها حالم خیلی بده امشب .سر شب پسرم داشت میرفت سمت اتو من اومدم بش بگم خطرناکه ک نره سمتش ی دفعه زدم رو دکمه بخارش یهو یکم بخار خورد تو صورتش (دکمه اتو رو آف بود فکر نمیکردم بخار بده فکر کردم فقط ی کم تولید گرما کنه)در هر صورت چیزیش نشد پسرم حتی قرمز هم نشد صورتش ولی اون لحظه شوهرم یهو ترسید فکر کرد سوخته بچه رو بغل کرد و عصبانی بود ن ی بار  ن دوبار چند بار م گفت  لعنت بهت لعنت بهت .واقعا حالم و خراب کرد انگار من از عمد اینکار و و کردم

بیخیال حساس نشو بهش فکر نکن خودتو داغون نکن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم امشب جدا خوابیدم به خاطر فعال شدن اسنپ بک

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

بعدش اومد از دلم دراره  من بش گفتم تو دیگه برام مردی با همین ی حرف چون میدونستی که چقد بدم میاد از اینکه خاطر بچه سرزنش بشم .اونم ناراحت شد خلاصه هر دو از هم ناراحتیم .شبم  جدا خوابیدم ازش

2790
2778
2791
2779
2792