2821
2789
عنوان

نظر شما چیه

60 بازدید | 2 پست

سلام به روی ماهتون ، عصر جایی بودیم و صحبت از خواستگاری یکی از اقوام نزدیک شد .. عروس خانم روز خواستگاری موقع حمل سینی چای ، از کنار داماد رد شدن و برای ایشون جداگانه یک سینی دیزاین شده با گل و روبان آوردن . سن شون هم 31 به بالاست یعنی تین ایج نیستن 😬

اصلا این کار برام جای سوال نیست و توجه ام رو جلب نکرد ولی معنا و به قولی زیر متن ِ ماجرا چرا .. من جوری تربیت نشدم که به مردان به طور اختصاصی و ویژه به صرف مرد بودن احترام ویژه بذارم ! زنانی هم که در اطرافم بودن با همین روش زندگی می کردن ..

به نظر شما در زیر آب و معنای پشت این رفتار فقط یک حرکت از روی هیجانه یا نه .. لطفا خود ِ رفتار رو نسجین و تحلیل این ماجرا رو با کنار زدن ظاهر ببینین ☕️

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این دیگه چه کاریه 😐😐😐

فکر کنم من عادی نیستم که هیچ دلیلی نمی بینم 😅

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

2824
2823
2791
2779
2792