2777
2789
عنوان

جادو

155 بازدید | 18 پست

خانما ما یه آشنا داریم که دعا نویسه افغانستانه 

بعد من همسرم سر چیز الکی بحث کرده رفته سفر کاری اصلا اصلا جواب منو نمیدع بعد من به ایشون گفتم جریان‌و گفت یکی جادو کرده که کاملا ازت فاصله بگیره هیچ وقت همسرم اینجور نشده بود بعد دوتا عکس فرستاد یه خانمه گفت کار اینه خانمه کپی مادر شوهرمه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب اگه درست آورده بودن که عکس واقعی خود مادرشوهر باید می‌فرستاد ، نه این که شبیهش باشه

گفت شبیه هرکسی باشه کار همونه تو نگا اول فک‌کردم مادر شوهرمو دیدم

گفت شبیه هرکسی باشه کار همونه تو نگا اول فک‌کردم مادر شوهرمو دیدم

راستش عجیبه من نشنیدم همچین چیزی، به نظرم اعتماد نکن، به خدا پناه ببر و سوره بقره بخون آیه الکرسی و سوره جن و ناس و فلق و یس بخون اگر چیزیم هست ازبین بره، 

اینجوری آخه ممکن الکی بدبین بشی 

راستش عجیبه من نشنیدم همچین چیزی، به نظرم اعتماد نکن، به خدا پناه ببر و سوره بقره بخون آیه الکرسی و ...

آخه یه چیزی دیگه هم گفت که تو خونتون یه حرفی شده شوهرت خواسته یه چیزی بگیره که براتون باشه اینو راست می‌گفت چون دقیقا همون روزی که شبش  شوهرم رفت خونه خواستیم بگیریم پیدا کرده بود گفت با پدرم و مادرم برو ببین که به اسم من بزنه بعد کنسل شد و از اون موقع الان اصلا جوابمو مکیدن همسرم بعد از اون این کارو کردن 

آخه یه چیزی دیگه هم گفت که تو خونتون یه حرفی شده شوهرت خواسته یه چیزی بگیره که براتون باشه اینو راست ...

لا اله الا الله ...ببین تو قرآن سوره بقره میگه که با سحر بین زن و شوهر میخواستن جدایی بندازن، اما ادامه آیه میگه جز چیزی که خدا بخواد انجام نمیشه.