2777
2789
عنوان

نفهم بودن هم خوبه

149 بازدید | 23 پست

کاش یه چیزایی رو نمی‌فهمیدم که یه سریا از چشمم نیوفتن

کاش عقلم نمیکشید به یه سری چیزا و‌ نمیدونستم چیه ن کاش بزرگ نمیشدم به قرآن خیلی دارم درد میکشم

کاش اونقدر بزرگ نمیشدم که مشکلات آدم بزرگا رو درک کنم خدا لعنتم  کنه دارم دق میکنم 

هممون می بینیم 

بالاتر از دیدن ، اهمیت ندادن هست ، سعی کن بی تفاوت باشی 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هممون می بینیم بالاتر از دیدن ، اهمیت ندادن هست ، سعی کن بی تفاوت باشی

نمیشه بیخ گوشمه ، قلبم دره از سینه م در میاد 

لعنت به حس ششم لعنت به ذهن کنجکاوی که همه چیزو  فهمیده و دیگه نمیخواد چیزی بفهمه خودمو زدم به نفهمی

به نشنیدن دیگه قلبم و ذهنم طاقت نداره

بمیرم برای دلت منم همین چند روز پیش با چک کردن گوشی شوهرمو دیدن خیانتش یهو قلبم تیر کشید و هزار بار مردم ،کاش نمی‌فهمیدم و همچنان به زندگی ادامه میدادم از بس آه کشیدم نفس کم میارم چشمام میسوزه انقد گریه کردم 

بمیرم برای دلت منم همین چند روز پیش با چک کردن گوشی شوهرمو دیدن خیانتش یهو قلبم تیر کشید و هزار بار ...

کاش نمی‌فهمیدیم کاش به هر درد دیگه ای بود میکشیدیم اما اینو نههه

خوبه هنوز آبروش براش مهمه واگرنه اوضاع افتضاح میشد

کاش نمی‌فهمیدیم کاش به هر درد دیگه ای بود میکشیدیم اما اینو نهههخوبه هنوز آبروش براش مهمه واگرنه اوض ...

خداکنه تمومش کنن دارم داغون میشم تو یه روز دو کیلو کم کردم خیلی حالم ویرانه خیلی ،هیچوقت فکرشم نمیکردم ،،خیلی شکستم خیلی خورد شدم ..........

حالم قابل وصف نیست 

دلم مرگ میخواد فقط 

خداکنه تمومش کنن دارم داغون میشم تو یه روز دو کیلو کم کردم خیلی حالم ویرانه خیلی ،هیچوقت فکرشم نمیکر ...

بخاطر آبروت رو دلت  و غرورت و خودت پا نذار 

اگه نمیتونی تحمل کنی برو و بذار آروم بشی و از نو شروع کنی یادت باشه فقط خودت برای خودت میمونی و هیشکی جواب آرزوهای نرسیده ت رو نمیده

بخاطر آبروت رو دلت و غرورت و خودت پا نذار اگه نمیتونی تحمل کنی برو و بذار آروم بشی و از نو شروع کنی ...

چشم خیلی بهش فکر کردم اگه ادامه بده جدا میشن چون نمیتونم تحمل کنم و ...فکر به خودکشی میکنم حتی 

چشم خیلی بهش فکر کردم اگه ادامه بده جدا میشن چون نمیتونم تحمل کنم و ...فکر به خودکشی میکنم حتی

به این فکر کن اون ارزش داره بخاطرش مادر و پدرت داغدارت بشن؟

یا یه جوری زندگی کنی حسرت با تو بودن رو به گور ببره و بفهمه کیو از دست داده

به این فکر کن اون ارزش داره بخاطرش مادر و پدرت داغدارت بشن؟یا یه جوری زندگی کنی حسرت با تو بودن رو ب ...

واقعاً درست میگی ،اخه مشکل اینجاس طلاق بده نیست میدونه یه زن پاک و با آبرو داره می‌دونه هیچوقت بهتر از من گیرش نمیاد طلاق نمیده 

واقعاً درست میگی ،اخه مشکل اینجاس طلاق بده نیست میدونه یه زن پاک و با آبرو داره می‌دونه هیچوقت بهتر ...

اگه درست نشد و تا ابد شک و دودلی باهات موند چی؟

چند سال پیرترت میکنه این فکرا