2777
2789
عنوان

من رابطمو خیلی دوست دارم اما‌‌‌

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 26 پست
آره اینو موافقم هیچوقت صد خودتو برا پسر نزار

🫠دلم نمیاد من اگ همچیمو گذاشته باشم اون قرض گرفته و گذاشته ولی بازم حرف بقیه خیلی اذیتم میکنه💔😩واقعا تو کل عمرم اندازه این ۱۰ماه حالم خوب نبوده کسی بهم توجه نکرده واقعا حالم خوبه ولی بقیه مدام دارن پارتنر منو شکل بقیه مردا میبینن ولی اصلا اونجوری نیست خیلییی ادم خوبیه اصلا یک شبم یادم نیست با غم خوابیده باشم از وقتی باهاشم شرایطشم نداشته باشه میاد پیشم تنهام نمیزاره🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اجازه نمیدم بخدا حرف میزنن خودشونبااینکه بخدا قسم تو کل عمرم تاحالا حالم اینقدر خوب نبوده یک نفر ...

مهم نباشه برات منم یه مدت دخالت تو رابطم زیاد بود ولی خداروشکر موانع و از جلو راهم برداشتم ، توام به هیچ چیز و هیچ کس اهمیت نده مطمئن باش اونایی که بهت حس بد میدن حسودی میکنن

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

هر کسی گفته غلط کردهوقتی دوست داره و دوستش داری خب چیکار به نظر بقیه داری باهاش ازدواج کن دیگه

بخدا همونو بگو😔نظر بقیه از اول روم تاثیر زیادی داشتتتت

یکسال دیگس بابام نمیده الا🥲

ب نظر بقیه اهمیت نده و نپرسچ بسا خیلیا از رو حسادت اینارو بهت بگن

🥲بخدا منم احساس میکنم یکیش ک کلا ده تا رابطه داشته ب من میگه تو ادم جالبی نیستی ک وقت بیهوده داری میزاری برای یکی ک هنوز صدرصد همسرت نیست

🫠دلم نمیاد من اگ همچیمو گذاشته باشم اون قرض گرفته و گذاشته ولی بازم حرف بقیه خیلی اذیتم میکنه💔😩وا ...

خداکمکت کنه

خدایا هزاران بار شکرت🙂‍↔️میشه یه صلوات برای رسیدن  هدفام بفرستید؟مرسی زیبا ها🩵

اسی دوتا سوال دارم با پارتنرت کجا اشناشدی؟

دومین سوالم اینه ازلحاظ مسائل جنسی چی چه توقعی ازت داره؟هیچی میگه اصلا یا به روی خودش نمیاره؟

بوس وبغل دارید؟گذاشتی دست بزنه بهت؟

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰