2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آریا کجاش قدیمیه خیلی بهتر از ایلیا هس من اسم پسرم آریاس همه میگن عجب اسم اصیل و قشنگی گذاشتی

خب بگن در کل اسم قدیمیه حالا چون اسم پسر شماست دلیل نمیشه که قدیمی نباشه

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

خب بگن در کل اسم قدیمیه حالا چون اسم پسر شماست دلیل نمیشه که قدیمی نباشه

من اصلا کاری ندارم ک اسم پسر من هس یا نه ولی در کل اولین باره میشنوم ک اسم آریا و پارسا قدیمی شده، شما چن تا اسم جدید بگو ما یاد بگیریم😐😐

من اصلا کاری ندارم ک اسم پسر من هس یا نه ولی در کل اولین باره میشنوم ک اسم آریا و پارسا قدیمی شده، ش ...

گلم‌اریا هست ۲۵ سالشه دیگ قدیمی به چی میگی

هیچ اسمی تقریبا میشه گفت جدید نیست چون یا از اسامی باستانی هستند یا مذهبی

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

گلم‌اریا هست ۲۵ سالشه دیگ قدیمی به چی میگیهیچ اسمی تقریبا میشه گفت جدید نیست چون یا از اسامی باستانی ...

آره از اون لحاظ درسته ولی کسی دیدی مثلا ۵٠ سالش باشه اسمش آریا باشه😐😐 همون هلنا همون اسم خودم کسایی دیدم ک ۳٠ سالشونه و اسمشون اینه یا دوستم مثلا بچش دوسالشه اسمش آیداس نوه خالم ۹ سالشه اسمش هلناس کلا یه سری اسما هیچوقت قدیمی نمیشن

آره از اون لحاظ درسته ولی کسی دیدی مثلا ۵٠ سالش باشه اسمش آریا باشه😐😐 همون هلنا همون اسم خودم کسای ...

احسنت مثل ایلیا اونم یه اسم قشنگه که قدیمی نمیشه

انگار یه پسر پچه لپ پنبه ای داره میدوعه سمتت😍😂😂