2777
2789
اره واقعا قشنگه منم عاشقشمخدا حفظش کنه

مرسی عزیزدل

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی عزیزم چقدر قشنگ گفتی🥰انتظار خیلی سخته شما هم مشکل داشتین یا خودتون نمی‌خواستیم؟

مشکل داشتیم و انتظار بچه بدترین درده بنظرم همون ماهی که از کربلا اومدم تا برم برای آی وی اف دکترم گفت فلان روز بیا برای سونوی اولیه تا دارو بدم برای آی وی اف رفتم گفت ضخامت رحمت شبیه خانمای بارداره آزمایش نوشت و رفتم حامله بودم ۱۵ روز بود از کربلا اومده بودم اونجا کلا دعام بود برام معجزه کن یا اگه کارم به آی وی اف کشید بار اول مثبت شم 🥺

عه یعنی خیلی سخته؟نمیدوستم اره دوماهه دارم خون گریه میکنم چرا بچم دختر نشده😔

بله عزیزم کلی دارو باید مصرف کنی کلی مراقبت داره تازه اگه نشه پولتون از دست میدین دیگ

آخه دختر پسر ک فرق نداره عزیزم مهم اینه کلی عشق بدیم بهشون درست تربیتشون کنیم 

ایلیا چیه واسه هزار سال پیش،اینارو برسی بکن ماهان،پارسا،آیدن،آریا،

اینجوری باشه ک آریا از ایلیا هم قدمتش بیشتره ولی خب اسم قشنگیه 

بعضی اسم ها قدیمی نمیشن

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
مشکل داشتیم و انتظار بچه بدترین درده بنظرم همون ماهی که از کربلا اومدم تا برم برای آی وی اف دکترم گف ...

آخی عزیزم پس خودت باردار شدی بسلامتی چقدر عالی 

بله واقعا انتظار کشیدن خیلی سخته هیچکسی هم آدمو درک نمیکنه شروع میکنن به قضاوت کردن ادم

ی بار یکی میگفت بچه دار نشدن ی درده بچه دارشدن هزار درد 

ولی به نظر من بچه دار نشدنم هزار درده فقط کسی ک تو این راه باشه درک میکنه یعنی چی

من با اینکه باردارم هر وقت میرم مطب وقتی اونهمه آدم میبینم ک اومدم برای سونو حالم بد میشه یاد سختی های خودم میفتم 

انشالله هیچکسی رو با درد ناباروری خدا امتحانش نکنه

کایان و آلان

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

اینجوری باشه ک آریا از ایلیا هم قدمتش بیشتره ولی خب اسم قشنگیه بعضی اسم ها قدیمی نمیشن

آریا خیلی قشنگه 

ولی شوهرم میگه همکارم گذاشته من میخوام ی چیز دیگ بذارم، 😑😄

من آریا مهر دوس داشتم ک ثبت احوال اجازه نمیده

آخی عزیزم پس خودت باردار شدی بسلامتی چقدر عالی بله واقعا انتظار کشیدن خیلی سخته هیچکسی هم آدمو درک ن ...

آره واقعا زخم زبونا درد آدمو چندین برابر میکنه 

ایشالا خدا نی نی شمارم حفظ کنه اولاش یکم سخته بعد دو سه ماه دیگه راحته امیدوارم زندگی خیلی رویایی در انتظارتون باشه 😍🌹