2777
2789
ایلیا چیه واسه هزار سال پیش،اینارو برسی بکن ماهان،پارسا،آیدن،آریا،

بجز آیدن که نشنیدم همه اینایی که گفتی قدیمیه

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگه🥰آره عزیزم اسم خیلی سلیقه ای هست هر کسی ی نظر داره من اطرافم بیشتر اسمای تکراری می‌پسندند من د ...

هزینه ای وی اف تعیین جنسیت چنده اگه زن ومرد هیچ مشکل نداشته باشن وفقط تعیین جنسیت بخوان چقدر میشه حدودادهزینه؟

منم ۳۰ هفته ام و هنوز نتونستیم اسم انتخاب کنیم دوس دارم خوش آوا و معنی دار باشه که به نیلماه هم بیاد اگه کسی پیشنهادی داره لطفا بگه چقد اسم انتخاب کردن سخته هنوز اسمی به دلم ننشسته 

هزینه ای وی اف تعیین جنسیت چنده اگه زن ومرد هیچ مشکل نداشته باشن وفقط تعیین جنسیت بخوان چقدر میشه حد ...

من در جریان هزینه های تعیین جنسیت نیستم چون بیمارستان دولتی ivfکردم

ولی برای تعیین جنسیت حتما باید بری خصوصی ک فکر کنم جیزی حدود 100 تومن بشه تازه بدون حساب دارو

عزیزم چرا انقد جنسیت برات مهمه ک حاضری ب خودت آسیب بزنی ivf خیلی سخته کلی دل دی هورمونی باید بخوری 

منم مشکل نداشتم اصلا طرفش نمیرفتم 

بله عزیزم

بزودی تو قشنگترین حس دنیا رو قراره تجربه کنی من دخترم هفت ماهشه بعد شش سال اومد تو زندگیمون من میگفتم هیچکس و هیچ چیزو مثل بابام در دنیا نخواهم دوست داشت با اینکه عاشق شوهرمم ولی از وقتی دخترم اومد گفتم دوست داشتن بابام در مقابل این چیزی نیست دیونه ی یه وجب بچه ایم 🥺🥺🥺 

ایشالا همه ی منتظرا دامنشون سبز شه اسم دخملم مه آرا