2777
2789
عنوان

سوره واقعه

73 بازدید | 5 پست

بیاین هر شب شبی یک بار برای رزق و روزی باهم بخونیم بسم الله 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چشم

خستم خیلی خسته و ناامید😭

برام دعا کنید انشالله به همه ی خواسته هام از جمله اینکه ارتودنسی قبل جراحی فک امسال و تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم دعا کنید 💔😭

برام دعا کنید انشالله پدرم دیگه من و عزیزانم رو کتک نزنه و بهمون تهمت نزنه و آبرو و حیثیتمون رو نبره 😭

برام دعا کنید انشالله من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭

و برام دعا کنید انشالله من و عزیزانم خیلی خوش شانس و پولدار و آبرو دار و سالم و زیبا و موفق و خوشبخت شیم😭و هیچ وقت من و عزیزانم خسارت نکنیم و خسارت لازم نشه بدیم 😭 و هیچ وقت کسی به من و عزیزانم تهمت نزنه🙏😭تو رو خدا دعا کنید پدرم زن دوم و دوست دختر و صیغه ای نگیره 😭و تو رو خدا دعا کن انشالله نه پدرم نه هیچ کس دیگه من و خواهرمو زور نکنن به ازدواج کردن و خدا همسرانی بسیار خوش اخلاق و نجیب و وفادار و پولدار و تحصیلکرده و خوش سیما و خوش قد و هیکل و چشم پاک به من و خواهرم و داداشام بده🙏😭..

من بعضی شب ها بعد از نماز مغرب میخونم

خستم خیلی خسته و ناامید😭

برام دعا کنید انشالله به همه ی خواسته هام از جمله اینکه ارتودنسی قبل جراحی فک امسال و تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم دعا کنید 💔😭

برام دعا کنید انشالله پدرم دیگه من و عزیزانم رو کتک نزنه و بهمون تهمت نزنه و آبرو و حیثیتمون رو نبره 😭

برام دعا کنید انشالله من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭

و برام دعا کنید انشالله من و عزیزانم خیلی خوش شانس و پولدار و آبرو دار و سالم و زیبا و موفق و خوشبخت شیم😭و هیچ وقت من و عزیزانم خسارت نکنیم و خسارت لازم نشه بدیم 😭 و هیچ وقت کسی به من و عزیزانم تهمت نزنه🙏😭تو رو خدا دعا کنید پدرم زن دوم و دوست دختر و صیغه ای نگیره 😭و تو رو خدا دعا کن انشالله نه پدرم نه هیچ کس دیگه من و خواهرمو زور نکنن به ازدواج کردن و خدا همسرانی بسیار خوش اخلاق و نجیب و وفادار و پولدار و تحصیلکرده و خوش سیما و خوش قد و هیکل و چشم پاک به من و خواهرم و داداشام بده🙏😭.

خستم خیلی خسته و ناامید😭برام دعا کنید انشالله به همه ی خواسته هام از جمله اینکه ارتودنسی قبل جراحی ...

انشالله خدا به شما نظر کنه

عزیزم اینو بدون خیلی از خانواده ها مثل شما مشکلات دارن

توکلت به خدا باشه

از خدا بخواه همیشه بهترین ها رو برات رقم بزنه

هر روز به نیت خودت و عزیزانت حدیث کسا بخون- حتما معنی حدیث کسا رو هم در کنار یه نگاهی بنداز

انشالله امام زمان ظهور کنه که گشایش اصلی به دست ایشون هست

قبل از هر دعایی ، دعا برای ظهور حضرت مهدی رو فراموش نکن

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...