کربختیاااااری مدیر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6318 عنوان کی گفته عکسا بو ندارن❤️ | مشاهده متن کامل بحث + 1561 بازدید | 78 پست کی گفته عکسا "بو" ندارن؟مثلا شما همین عکسو ببین، فقط و فقط بوی تمیزی حس میکنی. اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه 1404/07/04 | 23:30 18 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماشمالوjn عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 3647 وای نننننه مردم منجیگرو ببین😭🐣💗 یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭
_daisy عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 5004 و بعضی وقتا بوی پی پی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 [یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]
کربختیاااااری مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6318 چقدم نازه هدفف ما هم از زندگی همینه اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
محدثه_1401 عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 29605 هدفف ما هم از زندگی همینه ایشالاه خدا قسمت شمام کنه هرچه درفهم توآید،آن بود مفهوم تو
کربختیاااااری مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6318 بوی عسسسسسسل سبلان😍😍 دقیقـــــا🫶 اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
کربختیاااااری مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6318 چیکارت کردن مگه؟😂 بزنی مث سگ بزنی اینارو عصبیم اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
کربختیاااااری مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6318 چیکارت کردن مگه؟😂 فکردن همه مث خودشونن اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
هاویردخترلک88 عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 498 فکردن همه مث خودشونن تو ک نمیگی چی شده😂ولی اره آدم سالم دیگه نیس😑 ...
کربختیاااااری مدیر استارتر عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6318 تو ک نمیگی چی شده😂ولی اره آدم سالم دیگه نیس😑 نزاشتم کاری کنه پفیوز کثیفحالم بهم میخوره 🤣 اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
هاویردخترلک88 عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 498 نزاشتم کاری کنه پفیوز کثیفحالم بهم میخوره 🤣 مگه میخاس بکنه😳 ...