2777
2789
عنوان

اینایی که میگن از 18 سالگی استقلال

462 بازدید | 35 پست

اینایی که میگن پدر مادر بعد از ۱۸ سالگی هیچ مسئولیتی در برابر دخترشون ندارن و دختر باید خودش  هزینه ی خورد و خوراک و پوشاک و مسکن بدون کمک والدین بده .

خودشون تو ۱۸ سالگیشون چی کاره بودن 😐

اخه دختره دیپلمه با ۱۸ سال سن بدون هیچ مهارت و تخصصی چی کار میتونه بکنه جز اینکه منشی و فروشنده و خدمتکار بشه ؟ با حقوق منشی گری و فروشندگی و خدمتکاری ایا میشه خونه اجاره کرد و خرج خورد و خوراک و درمان و ... خودت بدی 😐 همچین میگن تو اروپا ۱۸ سالگی بچه رو از خونه میندازن بیرون انگار همه ی حق و حقوق دخترا اینجا با دخل و خرج اینجا مثل اروپاست که این یه مورد رو با اروپا مقایسه میکنن .

خانوما اینقدر ضدزن نباشید و به دخترا حس بی عرضه بودن ندید .

کی گفت ؟ ما که نشنیدیم 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقیقتا منم نظرم همینه

اصلش همینه دیگه بزرگ شدیم پدرای بنده خدامون کم سختی نکشیدن که حالا تاوان هزینه رسیدن به اهداف ما رو هم بدن

ولی خوب من متاسفانه هنور کار نمیکنم در حد کاراموزی و خوندن مقالات و شرکت در دوره ها و یاد گرفتن چیزایی که به درد اینده کاریم میخورن ، ایشالله بعد گرفتن مدرکم حتما مشغول میشم

کی گفت ؟ ما که نشنیدیم

تو تاپیک اون دختره گفت دانشجوعه و کار پاره وقت میکنه دندون درد کرده خانوادش بهش هزینه ی درمان دندونشو نمیدن 

همه توپیدن بهش که چه پرتوقعی همین که تو خونشونی و هزینه ی مسکن و غذا نمیدی همینشم زیادی بهت لطف کردن بعد از ۱۸ باید مستقل باشی کل خرجاتو خودت بدی

منم ۱۹ سالمهدقیقا حس بی عرضه بودن دارم چون دستم توی جیب بابامه🤦🏻‍♀️💔

عزیزم نگاه کن ببین ایا تلاش میکنی یا نه .

کسی که داره درس میخونه ، کارای خونه رو انجام میده . داره مهارت یاد میگیره خب داره تلاش میکنه تا درامد داشته باشه ، اونی باید حس بی عرضگی کنه هیچ تلاشی نکنه

تو اروپا هم باز بچه رو ول نمیکنن کی میگه 

کسایی که رفتن گفتن اینا چرته درسته خونه جدا دارن ولی بازم خانواده ساپورتشون میکنن. اونقدری که اونجا از نظر مالی و روحی بچه ساپورت میشه والدین ایرانی حرفی برای گفتن ندارن. 

اگر پول ندارن بچه نیارن که ازش توقع بیجا نداشته باشن.همون ۱۸ ساله اگر بخواد درست حسابی درس بخونه وقت کار کردن نداره یسری رشته ها اصلا اجازه کار پاره وقت هم نمیدن به ادم. زبونشون فقط درازه موفق هم نشی باز میگن مگه ما گفتیم کار کن میشستی مثل ادم درس میخوندی

بچه درست کردن بلدن فقط اول فکر کن میتونی پول دانشگاه و کلاسش بدی بعد بیار قرار نیست فتوسنتز کنه که

عزیزم نگاه کن ببین ایا تلاش میکنی یا نه .کسی که داره درس میخونه ، کارای خونه رو انجام میده . داره مه ...

من خیلییی تلاش کردم

هنوزم دارم ادامه میدم

ولی نشد🥲 دو بار شکست خوردم و بازم میخوام تلاش کنم چون فشار رومه

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

حقیقتا منم نظرم همینهاصلش همینه دیگه بزرگ شدیم پدرای بنده خدامون کم سختی نکشیدن که حالا تاوان هزینه ...

خب دیگه میبینی که نیاز به اموزش دیدن و افزایش مهارت ها و مدارک تحصیلیه یا اینکه به خاطر زمان حال زودگذر قید کل ایندت رو بزنی و از الان بری کارگری یا نهایتا بتونی کار پاره وقت کنی که از اونم پولی در نمیاد که بشه مستقل شد

اصلا یجوری جا انداختن (همین خانما) 

و یکی شغل نداشته باشه چنان میکوبنش که  برو کار کن مستقل باش نمیدونم از مرد پول نگیر که طرف به کلی اعتماد بنفسشو از دست میده. 

در صورتی که دختر تا وقتی که خونه پدرشه و مجرده خرجش با پدرشه بعد ازدواجم خرجش با همسرشه. 

حالا یکی دلش میخواد از خودش درآمد داشته باشه که دمشم گرم ولی اجباری نیست که حتما همه اینطور باشن و یکی که شاغل نیست حس بدی نسبت به خودش بگیره. 

مگه مردی میاد بگه منم بیام کارای خونه و اشپزی و بچه داری رو خودم انجام بدم. 

بزرگترین ظلمو خامما در حق هم میکنن مردا هم پرو میشن و پول در آوردن زن رو وظیفه میدونن

تو اروپا هم باز بچه رو ول نمیکنن کی میگه کسایی که رفتن گفتن اینا چرته درسته خونه جدا دارن ولی بازم خ ...

عزیزم ناراحت نشیا ولی واقعا حرفت منطقی نیست

20 سال پیش کی فکرش رو میکرد قراره اینده این شکلی بشه که به قول شما اون موقع به فکر میوفتاد ایا دخل و خرج به هم میخوره یا نه یا مثلا هزینه دانشگاه ازاد چقدر میشه؟

اصلا از سال 98 یهو همه چیز نابود شد 

نمیشه مقایسه کرد یا گفت چرا پدر و مادرای ما این دوران رو پیش بینی نکرده بودن