2777
2789
عنوان

شوخی جنس ی 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

331 بازدید | 17 پست

پسرعمم

برگشته بهم میگه من گرمم میکنم.. طبعمم گرمه

پاشدم رفتم من خندید

۴ سال ازم بزرگتره 

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بشدت بدم میادازاین نوع حرفا توسط مرداونم نامحرم اصلانزارعادی بشه وراحت بگه خودتم جدی بگیر

حتی بعضی خانومامیشینن ازاین نوع حرفامیزنن اصلاخوشم نمیاد

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

بگو دست به قیچیم خوبه

یعنیی چیی

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

بشدت بدم میادازاین نوع حرفا توسط مرداونم نامحرم اصلانزارعادی بشه وراحت بگه خودتم جدی بگیرحتی بعضی خا ...

شوخیم حدی داره

شوخیم حدی داره

چه شوخی چه جدی اصلااجازه نبایدبدی

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

یعنیی چیی

یعنی اینکه دودولشو قطع میکنی چرت و پرت بگه 

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

واییی