2777
2789
عنوان

رشد در رابطه

185 بازدید | 15 پست

با توجه به تجربیات شخصی لطفا بگید عزیزان یا مواردی که دیدین 

به نظرتون هیچ رابطه ای تو دنیای واقعی وجود داره که باعث رشد بشه؟ چه از نظر روانی چه از نظر تحصیل و شغل و از نظر احساس کمال

تجربه خودتون چی بوده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم با تشویق پارتنرم ادامه تحصیل دادم

و شروع به کار کردم. اگه نبود هیچ انگیزه و اراده ای نداشتم

از لحاظ روحی هم خیلی وقتا حالمو بهتر کرده

نمیدونم اینم حساب میشه یا نه👀

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

موفقیت تو بعد رابطه معمولاً برای پسرا شنیدم دخترا بیشتر پسرفت میکنن تا پسرا پیشرفت کنن با ازدواج

منم همین دیدگاه رو دارم متاسفانه😄

و بخش دارک تر قضیه اینه که نفر بعدی رابطه اون پسر با چیزایی که تو تلاش کردی براش خوشبخت میشه

من خودم با تشویق پارتنرم ادامه تحصیل دادمو شروع به کار کردم. اگه نبود هیچ انگیزه و اراده ای نداشتماز ...

قطعا حساب میشه خیلیا چنین چیزی رو ندارن 

تبریک میگم و با آرزوی بهترین ها♥️

منم همین دیدگاه رو دارم متاسفانه😄و بخش دارک تر قضیه اینه که نفر بعدی رابطه اون پسر با چیزایی که تو ...

دقیقا 

خب واقعیت ۸۰ درصد اوقات همینه 

در نتیجه خودم تصمیم گرفتم تا ۳۰ سالگی سمت پسرا نرم و هیچ درخواستی قبول نکنم تا زندگی خودمو نساختم!

اگه واقعا اومدی امضا منو بخونی ، بدون خیلی بیکاری!👀👌

آره واقعا تاثیر داره برای من و پارتنرم تو این ۶ ماه تاثیر داشته برای دوتامون 

ولی یه چیز و میدونم اینکه اگه کات کنم چند برابر این پیشرفته حس می کنم قراره بهم ضربه روحی اینا وارد شه

به نظرم د هر صورت باید خودت اولویت باشی و برا سلامتی رشد رابطه شخصیت و تحصیلاتت تلاش کنی

بله دقیقا ولی از جهت دیگه اینکه توی رابطه ای باشی که حس کنی دیده نمیشی انگیزتو از دست میدی

و حالا فکرشو بکن برای یه عده چالش روانی که بوجود میاد ممکنه مثل قبل نتونن پیشرفت کنن

ولی باهاتون موافقم از اون جهت که طرف اینقدر خودش مهم باشه که بگه کات کنم و بپذیره

بله دقیقا ولی از جهت دیگه اینکه توی رابطه ای باشی که حس کنی دیده نمیشی انگیزتو از دست میدیو حالا فکر ...

افرین پذیرش مهمه و اینکه ببین ما عادت کردیم هر چیزی ذهنمونو تمرکزمونو مختل کنه 

اتفاقا به نظرم زنی که مشغول خودشه و از طرفی برای رابطشونم کم نمیزاره بسیار جذابع 

می اید،هر انچه باید.♥️

افرین پذیرش مهمه و اینکه ببین ما عادت کردیم هر چیزی ذهنمونو تمرکزمونو مختل کنه اتفاقا به نظرم زنی که ...

آره با اینم به شدت موافقم

اما باز قبول کنیم گاهی وقتا بعضی افراد شعور احترام به چنین زنی رو ندارن

آره با اینم به شدت موافقماما باز قبول کنیم گاهی وقتا بعضی افراد شعور احترام به چنین زنی رو ندارن

اصلا مهم نیست اینقدر از داخل ازاد و رها بی نیاز هست که دکمه طرفو بزنه 

و از طرفی تا زمانی که تو اون رابطه هست درس بگیره 

من دید بدی ندارم به ازدواج یا رابطه خیلی قشنگه حتی اشتباهشم باعث پیشرفت میشه چون تجربه بهت میده 

باید سعی کنی از هر مسیری در زندگی استفاده کنی تا روح‌خودت رو غنی کنی همین 

می اید،هر انچه باید.♥️